Bra ställen att leta efter Pilspetsar i Georgien

October 17

Bra ställen att leta efter Pilspetsar i Georgien


Pilspetsar är förhistoriska artefakter som används av indianer för jakt. Många samlare av pilspetsar är medvetna deras värde har ökat under 21-talet. Tillverkad av en mängd olika jordiska material såsom kristall, kvarts, obsidian och flinta, kan pilspetsar hittas på många ställen i Nordamerika så många var utspridda och förlorade när skjuten under jakt. Georgien är inget undantag. Pilspetsar kan hittas på platser som bäckar, öppna fält, åkrar, kullar och andra ställen där indianer jagas.

Vattendrag

Intill sjön Allatoona, som sitter ungefär 57 miles norr om Atlanta, Georgia, är en plats där Cherokee indianstammar som används för att slå läger, liksom Etowah River. De skulle jaga i dessa områden, så många djur i vildmarken skulle försöka vatten att dricka i sjöar och vattendrag. Efter jakt efter mat, många pilspetsar som sköts kvar vilse på stranden och i vattnet. Av denna anledning är pilspetsar ofta runt dessa två vattendrag. Vandring längs stranden av dessa vatten, undersöka bergarter som finns på stränderna och vada i de grunda vattnen och samtidigt undersöka och noga undersöka föremål på botten kan vara utmärkta platser för att söka efter pilspetsar. Ju mer torkade ut vattnet botten är vid tidpunkten för prospektering, desto större är chansen för en stor fynd.

jordbruksmark

Varje år att plantera grödor måste Georgia bönder förbereder sin mark för plantering för att få den bästa skörden från sina ettåriga grödor. I Worth County, Georgia, har många artefakter inklusive många pilspetsar hittats på jordbruksmark och öppna fält. Som förberedelse för plantering, måste jordbrukarna till sin mark för att blanda och ge näring till ytan. När du gör detta, är föremål länge begravda under jordytan tas upp. Direkt efter markberedning och före plantering av en ny säsong av grödor är en utmärkt tid att gå runt de brukas grunder och söka efter pilspetsar.

Skogsbränder

I skogarna och skogsmarker i Georgien, och mest rikligt i västra centrala delen av staten runt Duluth, där infödda gång jagas för mat och päls, det finns ett stort utbud av skatter och artefakter som pilspetsar som har begravts under skogs golv. Efter en skogsbrand, söka platser på detta område har ett utmärkt tid för att hitta dessa skatter. När en brand har stört de skogar, grunderna under träden vanligtvis störs i processen, vilket objekt som har begravts i årtionden eller århundraden till ytan.


  

Kommentar