Hur man köper en Pet Boa Constrictor

October 14

Inte alla är nöjda med en traditionell inhemsk husdjur. När allt kommer omkring, kommer hund- och kattmat i påsar, inte slingrar runt i små djuraffären burar. Dessutom får man inte den extra fördelen av att titta på en hund eller katt krama livet ur sitt byte innan måltid. Men en boa constrictor är en helt annan division.

Instruktioner

Köp genom en reptil Uppfödare

1 Ring runt för att hitta en reptil uppfödare som är både seriösa och kunniga. En bra uppfödare kommer att kunna svara på alla frågor du kan ha om att välja rätt ormen, samt långtidsvård för djur när du tar med den hem.

2 Ställ in en tid när du kan besöka hemmet av uppfödaren du vill göra affärer med. Var uppmärksam på omgivningen. Ormarna ska vara i en ren, rymlig miljö, och visar tecken på god vård och näring. Akta dig för hobbyuppfödare kontra de som tar jobbet på allvar.

3 Möt föräldrarna! En av fördelarna med att gå igenom en privat uppfödare är möjligheten att observera mor och far ormar. Detta kommer att ge dig en allmän uppfattning om vad barnen kommer att växa upp att se ut, och kanske en förhandsvisning av temperament.

4 Få specifika detaljer om rasen av boa. Det finns vissa underarter som kan bevisa problematiskt för nybörjare på grund av sällsynta men allvarliga hälsoproblem. Var säker på att om just har börjat, du får en av de heartier raser.

Köp från en djuraffär

5 Få information om var djuraffären får sina ormar. En ansedd djuraffär bör kunna ge information om uppfödare som de köper sina ormar och andra exotiska husdjur.

6 Ta full hänsyn till butikens tillbehör, inte bara djuren. De bör ha en fullständig, adekvat lager av alla saker som behövs för vård och underhåll av ditt husdjur. Mat, bostäder, sängkläder, värmelampor och hudvårdsprodukter bör alla vara tillgängliga.

7 Prata med personalen. Du bör lämna djuraffären känner dig säker i sin kunskap om orm vård och temperament. Var försiktig med återförsäljare som har ont om information och verkar som om de är bara ute efter att göra en snabb försäljning.

8 Fråga butiken om deras återvändande. Ingen tycker om att tänka på ett husdjur insjuknandet dagen de kommer hem från affären, men det händer ibland. Du bör ta reda på om de har en tidsfrist inom vilken du kan föra tillbaka en olämplig husdjur.

9 Inspektera hälsa mat i butiken om det är där du kommer att handla för ormens kost. Se till att möss och råttor är vid god hälsa och inte lider av något som så småningom skulle kunna föras vidare till din orm.

Tips

  • När du har gjort ett absolut beslut att köpa ett husdjur boa constrictor, börja göra förberedelser. Ditt nya ormens hem ska vara igång innan du ens ta det genom dörren.

  

Kommentar