Måltider som barnen kan tjäna

February 6

Måltider som barnen kan tjäna


Du behöver inte alltid har tid att göra måltider för dina barn. Fylla på objekt som barn kan använda för att skapa sin egen mat och du kan fortfarande få dina uppgifter gjort utan att behöva oroa barnen gå hungriga. Lära dina barn hur man gör några säkra och enkla måltider kommer också att ge dem en känsla av stolthet och låta dem vara kreativa.

smörgåsar

Smörgåsar är alltid smaskiga och enkelt för barnen att göra. De är också säker för barn, eftersom de inte kräver vanligen användning av spisar och vassa knivar om du har gjort alla nödvändiga förberedelser. Har dina skarpare allt ditt barn kan använda för att göra en läcker smörgås såsom färdigskurna charkuteri, kryddor, pre-cut eller paketerade grönsaker som sallad och tomater, samt skivad ost eller jordnötssmör och gelé. I en nypa ditt barn kan ta lite bröd och ladda den med sin favorit pålägg när du inte är där för att göra en måltid.

Pasta

Pasta är en annan enkla måltider barnen kan greppa för sig själva. Tonåringar kan hantera uppgiften kokande pasta på en spis och toppade den med sin favorit sås. Pre-koka pasta för yngre barn och har dem värma upp med lite sås i mikrovågsugn i en minut. Lär dina barn att använda mikrovågsugnen på ett säkert sätt. Barnen kan också toppa sina parabolantenner med färdigskurna grönsaker, förkokt och skär kött och ost.

sallader

Sallader är en annan säker måltid som barnen kommer att njuta av att göra och anpassa till sin egen smak. Har sallad förklippt och redo i skarpare, tillsammans med andra pålägg såsom skivor av kokt kyckling, bacon bitar, grönsaker som tomater och morötter, och ost. Har ett antal förband till hands. Ditt barn kommer att älska att avgöra exakt vad man ska sätta på sin sallad.

mini Pizza

Gör mini pizzor kräver inte att använda ugnen, som kan vara en fara för små barn. Använd i stället förgräddade flatbreads för jordskorpan och låta barnen skapa sina egna läcker pizza. Har strimlad mozzarella tillgängliga och pizzasås, tillsammans med andra toppings som mini pepperonis, förskurna lök, svamp och andra strimlad ost. Barnen kan top platta bröd och värma dem i mikron i en minut, sedan njuta av sin egen personliga pizza.


  

Kommentar