Hur man byter en förlorad Personbevis

September 20

Födelsebevis är viktiga poster som alla måste ha för att kunna bevisa att de är som de säger att de är och var födda när de säger att de var. Födelsebevis krävs för en mängd annan dokumentation, sysselsättning och andra ändamål. Så du verkligen inte vill förlora din, men om du gör du kan få en ny.

Instruktioner

1 Ring din utrikesdepartementet och be om en förlängning till viktiga poster eller gå online och gå till vitalrec.com/~~V. Klicka på dig tillstånd och sedan följa länkarna till födelsebevis.

2 Bestäm om du vill få födelsebevis på nätet eller via post. Gör ditt val på hemsidan och klicka på motsvarande länk.

3 Fyll i informationen om programmet. Det kommer att be om ditt namn på skiva, födelsedatum, födelseort, faderns namn, moderns namn och hennes flicknamn. Om per post, bifoga en check på det angivna beloppet (vanligtvis $ 10- $ 20). Om nätet, betala avgiften med kreditkort.

4 Post ansökningsblanketten och kontrollera eller skicka betalningen och ansökan online. Vänta allt från 2 dagar till 2 veckor för att få certifikatet i posten eller inom några minuter på internet.

5 Gör en kopia för dig själv och hålla den på skiva. Förvara den på ett säkert ställe. Eller så kan du beställa flera kopior när du fyller stegen ovan för att ha ett par till hands om du skulle förlora den igen. Lycka till!

Tips

  • Vänta inte till sista minuten att få din födelsebevis!

  

Kommentar