Tips för att skära en Faux Hawk

March 18

Tips för att skära en Faux Hawk


Faux hawk frisyr är en blandning av Mohawk och mer traditionella stilar av hårklippning. Medan en ordentlig mohawk funktioner rakade sidor för bäraren, faux hök lämnar istället enbart sidorna kortare än ovanpå. Detta gör faux hök ett utmärkt val för en individ som söker en elegant frisyr för helgerna och samtidigt behålla en professionell snitt under veckan. En mängd olika affärsvänliga utseende kan titulera genom att fastställa faux hök.

Kort hår

Håret på sidorna av huvudet hålls kort i de flesta faux hökar, med håret cut med hjälp av elektriska sumrar. Längden av håret på den sida av huvudet är att smaken av den individ som erhåller frisyr, vilket är hur långt tillbaka att använda Clippers. Några faux hök bärare klippa sitt hår i ryggen kort också, vilket innebär att endast håret på toppen längre. Denna typ av fullständig surrande gör faux hök lättare att dölja.

Långt hår

Längden av hår på toppen av en faux hök är på liknande sätt vänster till smaken av bäraren. För en enskild mindre om förmågan att dölja sin faux hök under dagen, använda sax för att klippa håret länge på topp, med håret i mitten av huvudet flera inches lång. Detta möjliggör en distinkt topp i håret när formaterad. För en mindre definierad faux hök, klippa håret närmare huvudet, med hjälp av insidan av pekfingret och långfingret för att nypa sektioner upp och klippningsverktyget av toppen. Detta ger en lägre faux hök som även kan kammade ner under veckan för kontorsiskt godtagbart hår.

Fading

Många faux hök bärare som sina faux hökar att blekna, kräver att du klippa gradvis närmare huvudet med en sax. Den vanligaste stilen av fädning är från ut-in, med centrumlinjen av huvudet hålls något längre, till och med på toppen, vilket leder till en mer distinkt faux hök när formaterad. Dessutom kan en bärare begära en fade från baksidan till framsidan så att faux hök blir högre nära framsidan av huvudet. Att blekna, gradvis öka avståndet mellan handen separerar håret sektionerna och hårbotten.

Underhåll

Vid slutet av frisyr, bör du alltid styla håret för bäraren, så att han kan se vad din nuvarande snitt kommer att ge för honom. Spraya håret med en vattenflaska för att dämpa i stället för gel så att du kan göra ändringar om det behövs. Kör händerna från sidan av hårbotten in mot mitten så att de uppfyller, driver håret mot ett krön ner mittlinjen i hårbotten.


  

Kommentar