Hur man gör en vassle och Honey Face Mask

September 11

En vassle och honung ansiktsmask är en naturlig, hemgjord alternativ till dyra kommersiella produkter finns i butiker, varav många innehåller potentiellt skadliga tillsatser, kemikalier och konserveringsmedel. Vassle är en naturlig biprodukt av osten beslutsprocessen och proteinerna i vasslepulver kan bidra till att minska fina linjer och föryngra trött, matt hy. En vassle och honung ansiktsmask kommer att hålla i kylskåp i cirka två veckor. Detta recept gör två program, även om det är lätt fördubblas.

Instruktioner

1 Blanda pulveriserad vassle och rosen blomma vatten i en heatproof mätglaset. Värm mätkoppen i mikrovågsugn på hög i en minut. Rör blandningen med en trä sked eller glasomrörare att kombinera.

2 Tillsätt rå honung och rör om att kombinera.

3 Överför vassle och honung ansiktsmask till en liten bred öppning glasburk med tättslutande lock. Låt masken svalna till rumstemperatur före första användningen.

Tips

  • Om du vill använda, sprida ansiktsmask över nyligen tvättade hud och låt den vila i 30 till 35 minuter. Skölj huden med varmt vatten och klappa torrt med en ren handduk. Applicera din favorit fuktighetskräm om du vill.

  

Kommentar