Hur hitta roliga aktiviteter för en baby samtidigt besöka Dublin, Irland

September 11

Hur hitta roliga aktiviteter för en baby samtidigt besöka Dublin, Irland


Dublin, Irland en kosmopolitisk stad med prisbelönta restauranger, vackra parker och fascinerande museer. Det är en stad med en lång och rik historia som kan förvandla även en skön promenad i en historielektion. Utöver dessa många attribut, är det också en stad som är barn och familjevänligt. Om du besöker området Dublin för semester eller för att besöka familj, det finns många aktiviteter anpassade för barn tolv månader och yngre.

Instruktioner

1 Besök Dublins parker. Det finns många parker i hela Dublin och närområdet för familjer att ta en promenad. Promenadstråk är asfalterad och lätt rymma enkla och dubbla barnvagnar samt fotgängare. Många parker har också lekplatser som äldre barn kan njuta av. Två noterbara parker är St Stephens Green ligger i hjärtat av Dublin och Deer Park i Mount Merrion förort till Dublin. Stefans Greens 22 tunnland ligger nära de populära shoppingområden i Grafton Street och St Stephens köpcentrum. Banorna vind runt dammar och statyer och innehåller en omfattande lekplats. Deer Park ligger strax söder om Dublin centrum i Mount Merrion området. Förutom natursköna asfalterade promenadstråk, erbjuder parken en lekplats och fält för fotboll.

2 SLi na Sláinte översättas Vägen till hälsa är etablerade promenadstråk som utsetts av den irländska Heart Foundation. Dessa vägar är oftast sittvagn vänliga och populär bland turister och bofasta. De vind genom några av de vackraste och mest intressanta delarna av Irland och det finns många i området Dublin.

3 Dublin Barnmuseet (Imaginosity) ligger i Beacon Court. Öppnades 2007, har detta museum aktiviteter anpassade för barn i åldrarna 0 till 9. För de 12 månader och yngre, det finns två områden på första och andra våningen är särskilt utformade för säker lek och utforskning. Båda områdena är vadderad och har leksaker, speglar, ett akvarium och utrustning för att hjälpa dem som börjar kryssning. Båda områdena ingår och ligger i mitten av aktiviteter anpassade för äldre barn. Det finns ett café finns i museet liksom andra restauranger rätt i Beacon Court. Det finns gott om parkering på Beacon Court och som av mars 2011, de första tre timmarna är gratis, Imaginosity är knuten till Europeiska Hands On! Association och American Association of Museum för barn. Avancerade bokningar krävs, så se till att planera framåt.

4 Joeys Play Centre i Naas är ett roligt och avkopplande spel café som också erbjuder drop-in klasser för spädbarn och föräldrar. Uppspelningsområdet är anpassad för en mängd olika åldrar med en liten vadderad område som lämpar sig för barn. Under veckan finns flera musik- och verksamhetsgrupper som varar trettio minuter. Joeys ligger i Naas centrum och det finns gott om parkeringsplatser finns på parkeringen kopplade till byggnaden. Som av mars 2011, barn under åtta månader är fria.

5 Om du planerar att ta en dagstur eller över natten från Dublin, erbjuder Kilkenny City ett brett utbud av aktiviteter som passar både förälder och barn. Kilkenny City är ungefär en och en halv söder om Dublin timme. Om du funderar på att stanna över natten, Newpark Hotel är ett familjevänligt hotell där personalen är hjälpsamma och vänliga och ivriga att göra din vistelse avkopplande och njutbar. Hotellet erbjuder Mamas och Papas resesängar för spädbarn om du inte har en egen. Medan det finns inget kylskåp på rummet, erbjuder hotellet rum i deras kök kylskåp och sanera flaska och annan napp utrustning på begäran. Hotellet erbjuder också en barnpool och lekplats för barn och en Aveda spa, simbassäng och gym för vuxna. Kilkenny City är rikt på irländsk historia och kultur som är uppenbart av en promenad genom stadens gator och lane-vägar. Kilkenny Castle dominerar stadens landskap och är en fascinerande inblick i landets förflutna. Medan turen inne i slottet inte sittvagn vänliga, slottet grunderna är omfattande och barnvagn vänlig. Om du letar efter en inomhus plats för ditt barn, har MacDonagh Junction Shopping Centre är en fri lekplats som lämpar sig för barn, inklusive ett vadderat område för spädbarn.


  

Kommentar