Livsmedelstillsatser för Natural Flea Kontroll

May 18

Livsmedelstillsatser för Natural Flea Kontroll


De flesta djurägare är medvetna om irriterande insekt problem i samband med att äga en katt eller hund. Loppor är irriterande för både ägare och husdjur, och allvarliga hudåkommor kan uppstå hos husdjur som är angripna av loppor. Medan de flesta kommersiella lopp repellenter innehåller giftiga kemikalier som kan ha en negativ effekt på ett husdjur, är naturlig loppor genom mat en livskraftig och effektivt alternativ.

Historia

Loppor är parasit insekter som överlever från blodet hos däggdjur. Dessa vinglösa varelser har munnar med förmåga att punktera huden och suger blod från värddjuret. Vuxna loppor reproducera snabbt och ofta, och om elimineras, de fortsätter att frodas och föröka sig på sin värd, ofta hoppa från värd till värd om mer än ett djur är tillgänglig.

Betydelse

Ett husdjur reaktion på ett loppbett varierar från djur till djur. Loppbett är smärtsamma för ett djur och kan orsaka intensiv obehag vid injektionsstället. Sekundära infektioner kan leda till överdriven repor. Och i särskilt känsliga djur, kan det vara en allergisk reaktion på loppsaliv, orsaka allvarliga skador på huden. Enligt Pet Utbildning, kan loppbett överföra olika typer av sjukdomar och parasiter till värddjuret, inklusive binnikemask, tyfus och pest.

Typiska Flea Prevention

Enligt jorden Easy, är varje generation av loppor mer motståndskraftiga och har en ökad immunitet mot syntetiska lopp kontroller. Som ett resultat, är skadedjursbekämpning företag öka mängden kemikalier som används inom deras produkter. Många eliminering loppa produkter innehåller ingredienser som kan vara farliga för människor, med de kemikalier som är särskilt skadligt för unga husdjur och små barn vars nervsystemet är inte fullt utvecklade. Enligt The Humane Society, 2008, Centrum för Public Integrity rapporterade uppskattningsvis 1.600 sällskapsdjur dödsfall hade direkt samband med pyretroider, den aktiva substansen i de flesta bekämpningsprodukter.

Prevention Through Lukt

Enligt naturmedicin, en av de äldsta organiska åtgärder för att förhindra loppor är vitlök. En till tre kryddnejlikor av färsk vitlök dagligen kan malas och blandas i ett sällskapsdjur mat. Ett annat enkelt och säkert sätt att lägga vitlök till ett djurs kost är att köpa luktfria tabletter från en lokal hälsokostaffär. Denna form av vitlök kan antingen ges till ett sällskapsdjur helhet, eller det kan malas upp och blandas in torkade livsmedel. Medan tabletterna själva inte bära en märkbar doft, kommer loppor detektera en stark vitlök doft utsöndras genom djurets hud och avskräckas från lever värddjuret. Effekten av vitlök kommer att märkas i cirka fyra veckor.

Vitamin B Komplettering

Öljäst är en annan naturlig tillsats som hjälper till att avvärja loppor från ett värddjur. Enligt Moder Jord News, är den viktigaste ingrediensen i öljäst tiamin, mer känd som vitamin B. Loppor har en stark avsmak för vitamin B. Standarddosen av öljäst är en tsk. per dag för katter och mindre hundar och 2 tsk. för medelstora hundar. Mycket stora raser kan ges en msk. per dag. Den Öljäst kan blandas direkt i ett husdjurs torrfoder. Som med vitlök, tar öljäst ungefär en månad att bli märkbart effektiv.

Främja frisk hud

Zink är ett kosttillskott som hjälper till att förhindra loppor. Frisk hud är en viktig faktor för att förebygga loppor. Loppor är naturligt dras till ohälsosamma hud eftersom det är lättare att extrahera blod från ett tunt, sjuklig lagret av huden i motsats till en stark, frisk skiktet. Enligt Moder Jord News, tillsätta zink till ett djurs kost är direkt relaterad till bildandet av frisk hud. Men den typiska kosten för många katter och hundar saknas i zink. Som komplement bör djuren ges kelaterad zink. Katter och små hundar require10 mg dagligen, och större hundar kräver 20 mg. Som med vitlök och öljäst, kan zinken tillsättas direkt till ett husdjurs torrfoder.


  

Kommentar