Hur man klär sig som Kim Possible

January 15

Hur man klär sig som Kim Possible. Klä sig som Kim Possible är så enkelt som att fylla din garderob med olivfärgad last byxor med stora fickor och svarta toppar. Några av topparna skall skäras att visa din mellangärdet, medan andra bör bäras instoppad i byxorna. Läs vidare för att lära hur man klär sig som Kim Possible.

Instruktioner

1 Sök ut oliv last byxor med fickor. Byxorna bör har vida ben men smal ankelöppningar. Gör dem mycket lång Kim visar inte någon fotled.

2 Inköp figursydd svart toppar med långa eller trekvarts ärmar och en mock turtleneck. De flesta av dessa skjortor bör skäras för att visa din mage.

3 Lägg till svarta skor. Det är i allmänhet trodde Kim Possible: s skor är sportskor för att hjälpa sin kamp brott.

4 Accessorize denna grundläggande Kim Possible outfit med en stor brunt bälte, en liten oliv väska och en liten brun ryggsäck.

5 Överväg att lägga några av hennes at-home mode. Dessa består av svarta byxor med breda benöppningar och blå kort T-shirts slitna stoppade i byxorna. Hon kommer ibland att variera färgen på skjortan, men det är alltid figursydd. Hon är också känd för att bära vita linnen hemma.

6 Dra upp det bästa av möjliga Kim utseende genom att vara bekväm och säker på hur du ser. Observera att hennes person är ren, är håret rent och formaterad och hennes kläder är rena och i gott skick. Kim Possible inte bära sönderrivna kläder eller visa sig offentligt med smutsigt hår.


  

Kommentar