Fläsk Rib Ugn Recept

January 26

Fläsk Rib Ugn Recept


Människor över hela världen njuta av att äta en gris revben middag. Grillning är förmodligen det mest populära sättet att matlagning revben. Men det finns många recept för bakning fläsk revben i ugnen. Dessa recept är inte svårt att göra och du kan ge din familj en läcker måltid varje gång du tjänar fläsk revben.

Bakad BBQ revben

Värm ugnen till 350 grader F. Sätt ½-dl socker, ¼ kopp salt och 2 msk. paprika i en skål och rör om för att blanda. Ta 2 pounds av lantlig stil fläsk revben och skölj i kallt vatten. Pat revbenen torka med hushållspapper. Belägga båda sidor av varje bit revben med mixen socker och lägg i en stor bakplåt. Tätt täcker pannan med aluminiumfolie och grädda i ugnen. Låt revbenen koka i en timme sedan vända dem och koka i ytterligare en timme. Ta ut dem ur ugnen och dränera vattnet från pannan. Vrid ugnstemperaturen till 400 grader F. Sprid din favorit barbequesås över fläsk revbenen och grädda i 30 minuter mer. Ta ut ur ugnen och låt svalna innan du äter.

surkål Ribs

Sätt ugnen på 400 grader F. Open två 12 uns burkar av surkål och häll i en stor bakform, och se till att spridas över hela pannan botten. Häll 1 ½-koppar äppelmos hela surkål, sedan linje okokt fläsk revben ovanpå äppelmos. Skär en stor lök och två paprika i små bitar. Sprid en msk. svartpeppar och salt över revbenen sedan strö skära upp grönsaker över kryddat kött. Täck tätt med aluminiumfolie och grädda i ugnen 2 ½ timmar. Ta ut ur ugnen och låt dina bakade fläsk revben svalna i 5 minuter före servering.

Ananas fläsk revben

Sätt 2 pounds av fläsk revben i en stor gryta och fyll med kallt vatten 3 inches över köttet. Slå på medelhög värme och koka i 20 minuter. Töm ut vattnet och placera fläsk revben i en stor bakplåt. Medan ugnen är förvärmning till temperaturen 400 grader F, öppna en burk ananas och häll i en skål. Skär en stor lök och en paprika i bitar och lägg till ananasbitar. Strö ½-kopp farinsocker i skålen och rör om för att blanda. Häll ananas blandningen över revbenen i pannan och täck med aluminiumfolie. Grädda i ugnen i 30 minuter sedan bort och låt svalna något innan servering.


  

Kommentar