Volontär Semester för seniorer

January 23

Volontär Semester för seniorer


Med tiden på sina händer, är pensionärer söker efter reserelaterade alternativ i frivilliga semester. Seniorer som vill resa till en destination med avsikt att tillbringa en del av sin tid åt att arbeta som volontärer har ett antal alternativ, men grundlig forskning uppmuntras. Investera tid forska organisationer som använder frivilliga, liksom destinationer som intresserar dig. Utforska möjligheterna med organisationer som du känner och litar på eller som har rekommenderats till dig. Bortse inte företag som lokaliserar attraktiva frivilliga semester och erbjuda paketerade, fullt planerade frivilliga semester till seniorer.

camping värd

National Park System välkomnar seniorer som Camping värdarna. På Zion National Park i Utah pensionärer bor i parken gratis för längden på 2-3 månader uppdrag i sina husvagnar. På Sion, pensionärer hjälpa campingplats personal med verksamhet, patrullera Camping att ge användbar information och stöd till besökare, och titta på överträdelser av parken regler. Volontärer utfärdas uniformer och komradio för nödkommunikation. Varje vecka volontärer har lediga dagar för personliga affärer och rekreation. Parken ersätter volontärer för propan konsumtion och ger fullständig krok-ups för husvagnar.

Zion National Park
? State Route 9
? Springdale, UT 84767
435-772-0177
nps.gov

Camp Volontär

Seniorer är välkomna volontärer på läger eller konferensanläggningar. Börja din sökning i vintermånaderna för ett läger eller konferensanläggning som använder ledande volontärer. Vintern är den tid på året läger ledning anställer personal och planer för den kommande säsongen. Läger har webbplatser där du kan se de platser att lära sig sin filosofi, programmering och annan relevant information. Starta din online forskning antingen Christian Camp och Conference Association eller American Camp Association, både branschorganisationer. Typiska frivilliga möjligheter inkluderar: kök hjälpare, kontorsarbetare, underhåll och undervisnings hantverk, färdigheter eller sport. Analysera dina kunskaper och bestämma om du vill arbeta med barn eller vuxna eller båda.

Christian Camp och Conference Association
PO Box 62.189?
Colorado Springs, CO 80962-2189?
719-260-9400
ccca.org

American Camp Association
5000 State Road 67
North? Martinsville, IN 46151-7902
? 765-342-8456
acacamps.org

Plan-det-själv semester

Seniorer som söker en semester som innehåller endast en liten mängd av frivilligt arbete, kan identifiera värdiga organisationer på en favoritdestination och kontakta dem. Många ideella organisationer välkomna volontärer som har bara en dag eller några timmar att erbjuda. Till exempel, i Maryland, värd Greenbelt Park en invasiv växt borttagning dag varje första lördagen i månaden. Ledare instruera volontärer för att identifiera och ta bort stötande växter innan de kväver de inhemska växter. Greenbelt är en del av National Park Service.

Greenbelt Park
6565 Greenbelt Road
Greenbelt, MD 20770
301-344-3948
nps.gov

Voluntourism Trip

För seniorer som föredrar helt planerade turer finns ett antal tour företag ivriga att hjälpa, mot en avgift. Återigen, är viktig forskning. Ett bra ställe att börja är resa med en utmaning webbplats, en Internet clearinghouse för organisationer som ledande frivilliga. Granska kostnader och tjänster och läsa uppdrag uttalanden innan ett slutligt val.


  

Kommentar