Hur Breed en Pet Fox

October 7

Rävar är lika vacker och komplex eftersom de är listig och svår att odla. Däremot kan rätt strategi, engagemang och viss kunskap bidra till att framgångsrikt föder ett husdjur räv. Följ dessa steg för att fördubbla glädje och spänning av att leva med dina räv vänner.

Instruktioner

1 Hitta en veterinär som har erfarenhet av rävar för att guida dig genom processen och att följa ditt djurs beteende och hälsa. En veterinär som har behandlat eller föds upp ett husdjur räv är perfekt.

2 Välj en tam stam av räv ras, såsom Tame Silver Fox. Det började med en tam ras som har genomgått generationer av domesticering kommer att kraftigt öka dina chanser att lyckas avel ett husdjur räv.

3 Välj vänliga och tama moder rävar. Beteendet av 2 föräldrar kommer att bli en ganska bra indikator på beteendet hos deras avkomma. Så, observera beteendet hos en grupp av tama rävar och väljer ett par som verkar vänlig mot rävar och andra arter.

4 Engagera sig för att massor av Pet Care. Rävar kräver gott om utrymme, uppmärksamhet och försiktighet. Dessa behov kommer att multipliceras bör avel vara framgångsrik.

Tips

  • Rävar uppfödd kommersiellt, för försäljning eller för päls, anses jordbruksprodukter, och kommersiella foxbreeding är föremål för statlig reglering. Kontrollera med din lokala jordbruket förlängning kontor för att ta reda på om regler gäller för hem avel.
  • Avel rävar från naturen är inte tillrådligt. Rävar är vilda djur och det är mycket svårt, och potentiellt farlig, för att försöka justera beteendet hos djuret i en enda generation.

  

Kommentar