Hotell i närheten Vinton, Virginia

October 7

Medan ursprungligen kart 1884, Vinton, Virginia historia började långt innan dess när detta område var en del av ett spår som indianer reste till nå Carolinas. Den lilla staden ligger bara några korta miles från den större staden Roanoke. Medan endast ett hotell ligger inom stadens gränser, många hotell finns i grannlandet Roanoke, Virginia.

American Effektivitet Inn

Den amerikanska Effektivitet Inn är det enda hotell som ligger i Vinton, Virginia. Detta hotell, beläget på Pollard Street och erbjuder yttre åtkomst rum. Varje rum på hotellet har ett vardagsrum och kök med en spis, ugn, stor kyl och mikrovågsugn. När du bor i en av sviterna kan du njuta av moderna bekvämligheter, inklusive gratis höghastighetsanslutning till Internet, kostnadsfria lokala telefonsamtal, på plats tvättmöjligheter och tv med utökade kabel paket. Detta hotell erbjuder vecka, månad och nattpriser, vilket gör det till en idealisk plats för överlåtna proffs som bara lära känna Vinton eller Roanoke.

American Effektivitet Inn
502 S. Pollard St.
Vinton, VA 24179
540-344-3791
visitorscentral.com/Roanoke/americaninn

Hotel Roanoke

Ger gästerna med lyxigt boende sedan 1882, Hotel Roanoke är ett historiskt hotell som ligger i hjärtat av Roanoke. Detta hotell erbjuder allt du kan behöva under din vistelse i Roanoke eller den närbelägna staden Vinton, inklusive balsalar, mötesrum, rymliga rum och en mängd olika fritidsaktiviteter. Renoverat år 1995 för att hedra sin ursprungliga Tudor design är detta hotell på National Register of Historic Places.

När du bor i ett av de 296 rummen på The Hotel Roanoke, kommer du att få ett rum som har historisk charm och moderna bekvämligheter. Varje rum har en arbetsplats med ergonomisk stol, en extra sittgrupp, plattskärms-HD-tv, höghastighetsanslutning till Internet, en kaffe- och tekokare och nattliga stänga ned tjänsten. Som gäst på hotellet, får du också tillgång till gym, business center, golfbana, spa, presentbutik och en utomhuspool.

Hotel Roanoke
110 Shenandoah Ave.
Roanoke, VA 24016
540-985-5900
hotelroanoke.com

Days Inn Roanoke

Days Inn ligger nära Civic Center i centrala Roanoke, bara några korta minuter från staden Vinton. Detta hotell erbjuder bekvämt boende och ett brett utbud av bekvämligheter. När du bor på Days Inn kan du njuta av rymliga rum, en på plats tennisbana, utomhuspool och tvättmöjligheter. Några av rummen har jacuzzis och hotellet tillåter husdjur att stanna för en liten extra avgift. För din extra bekvämlighet erbjuder Days Inn parkering lämplig för stora fordon såsom husvagnar och bussar. Gruppriser finns tillgängliga och detta hotell gör funktionen möte och bankettlokaler.

Days Inn
535 Orange Ave. NE
Roanoke, VA 24016
540-342-4551
daysinn.com


  

Kommentar