Så bokar resor på Fly540

July 22

Fly540 är Kenyas nyaste flygbolag. Med sin första reguljära flygningen tar fart i november 2006, erbjuder Fly540 flyg från Nairobi till Mombasa tre gånger dagligen och stoltserar med sin konkurrens låga priser.

Instruktioner

Boka Travel på Fly540

1 Boka dina biljetter via telefon genom att ringa flygbolaget på 011 (254) 722 540540. Fly540 reservation linje är igång, med representanter redo att boka flyg och hjälpa dig med researrangemang. Alla landskoder är inom parentes och börja med ett "+" tecken. Alla telefonnummer bland annat USA internationella prefixet "011." När du ringer internationellt utanför USA, i stället för "011" med "00."

2 Fråga din resebyrå. De flesta resebyråer som hanterar resor i Afrika är medveten om Fly540 existens på denna punkt. Om du inte vill göra ett utlandssamtal eller om du bara föredrar att någon annan boka researrangemang för dig, ge din agent ett samtal och se vad hon kan göra för dig.

3 Granska Fly540 webbplats (se "resurser"). En modern flygbolag från början, har Fly540 en omfattande webbplats där du kan slå upp flygtider, läsa om flygbolagets start och hitta speciella erbjudanden. Så småningom kommer du att kunna boka researrangemang online på denna sida.

4 Begär särskilda boende i förväg. Om du vill ha en fönsterplats, kommer att behöva hjälp med ombordstigning eller avstigning eller har några andra speciella önskemål, göra dem vid bokningstillfället. Sista-minuten förfrågningar av detta slag inte kan uppfyllas.

Flyga genom arbets

5 Visa upp i tid eller förlora din plats. Om du inte är närvarande för att checka in minst 30 minuter innan avgångstid, kommer flygbolaget inte tillåter dig att flyga. Du kommer inte få en återbetalning på biljettpriset. Det finns inga undantag från denna regel, så var inte sent!

6 Ge flygbolaget tillräckligt tillkännagivande. Om du behöver avboka, gör det åtminstone 8 timmar innan restid. Detta är det enda sättet att få en återbetalning.

7 Var snäll. Kaptener resor Fly540 har befogenhet att ta itu med störande passagerare på nästan alla sätt de finner lämpligt.

Tips

  • Boka dina biljetter i god tid för att säkerställa din önskade sittplatser val.

  

Kommentar