Hur Cook Frozen King Crab Legs

May 12

Alaskan kungskrabba är en amerikansk delikatess oöverträffad i sin rika, söt smak. Om du bor i Alaska, är frysta ben som du hittar i butikerna förkokade och sedan fryst för transport och försäljning. Med detta i åtanke är det viktigt att undvika överkokning eftersom allt som behövs är en enkel uppvärmning av benen.

Instruktioner

1 Tina krabba benen genom att placera dem i kylskåp i en lufttät behållare för åtta timmar. För bästa resultat, överväga att placera benen på en dropptången i behållaren så att de kommer att dränera medan upptining.

2 Fyll beståndet kastrull med vatten och sätta till en stark koka. Om så önskas, tillsätt en matsked av havet plats till vattnet för ytterligare smak.

3 Smält smöret i en liten kastrull på medelhög låg värme. Tärna två vitlöksklyftor och lägg i smöret. Tillsätt en matsked tärnade färsk persilja till smöret. Täck pannan och låt såsen försiktigt ingjuta tills krabba benen är klar.

4 Placera de frusna ben i vattnet och täck grytan med lock. Koka i fem minuter, ta bort från vatten och placera på en spillplåt.

5 Häll smöret såsen i dopp skålar och servera.

Tips

  • Köp 12 uns av krabba benen per person för att ge en generös portion.
  • Undvik att köpa krabba ben som har tinats, eftersom de har förlorat sin smak och färskhet.

  

Kommentar