Så att välja rätt Baddräkt för en skönhetstävling

May 9

Så att välja rätt Baddräkt för en skönhetstävling


När du mår bra om dig själv och må bra om kläderna du bär, är det nästan en vinnare. Rätt baddräkt bör få dig att se bra proportioner, dölja eventuella brister och hjälpa sticker ut från mängden.

Instruktioner

1 Baddräkten för en skönhetsanten bör vara en en eller två bit enfärgad kostym. Skriver tenderar att förvränga din figur. Som någonsin färg du väljer, det måste berömma din hy.

2 Stilen ska smickra din figur och vara i god smak. Behån bör ge stöd i bysten området, men bör inte vara alltför avslöjande. Se till att din baddräkt är fodrad eller att det inte kommer att vara alltför avslöjande i scenbelysningen.

3 Snittet i baddräkt är också mycket viktigt, det bör inte vila lite på kroppen utan att vara högre i höftbenet. Se till att din baddräkt täcker hela skinkorna, men det ser inte ut som en blöja. Franska nedskärningar och badskor är starkt missgynnas.

4 Skorna måste vara klar eller en färg garderob till din hudfärg. En klassisk pump är bäst, undvika kilar, träskor eller flip-flops de gör dina ben ser förvrängd och kan leda till att du gå obehagligt. Höjden av hälen bör vara minst 2 inches.

5 smycken kan vara mycket störande för den här typen av tävling. Du kan använda en liten par örhängen, stud typ eller små hoops. Bär inte några hattar och solglasögon på scenen med din baddräkt.

Tips

  • När det gäller klackar ju högre desto bättre, men se till att du kan gå bekvämt och naturligt. Klackar så hög som 4 inches eller högre används ofta för internationella, nationella och andra mycket konkurrenskraftiga festspel.
  • Välj inte svart eftersom det bantning. De flesta domare reagerar negativt på svarta baddräkter.
  • Var försiktig med vita baddräkter. Vita tyger när de utsätts för scenbelysningen kan vara mycket avslöjande.
  • Undvik att använda babyolja på kroppen. Babyolja gör att du ser tyngre på scen eftersom scenbelysningen kommer att spegla av dig på ett onaturligt sätt. Använd bodylotion istället.

  

Kommentar