Hur man gör en 1800-talet Kvinna frisyr

December 13

Hårstyling på 1800-talet togs på allvar, och mycket tid ägnades åt det. Kvinnors frisyrer gav dem en mjuk, feminin utseende. Hår var sällan skär, endast i närvaro av en allvarlig sjukdom. En myriad av frisyrer var på modet, av vilka många inblandade intrikata fläta, vändningar och lockar. Hår i den 19: e talet vanligtvis allvarligt skadade, som det ofta böjt upprepades med heta tänger eller saxar. Däremot kan du återskapa en 19: e-talet frisyr enkelt hemma med 21-talets verktyg som inte kommer att förstöra håret.

Instruktioner

1 Dela upp håret i 12 sektioner och linda varje avsnitt runt en medelstor rulle. Säkra varje rulle på plats, och tillåta dem att sätta och kyla på huvudet i minst 30 minuter.

2 Ta bort håret från rullarna. Kör fingrarna genom håret, lossa lockarna så håret slappnar i en mjukare, omfattande våg. Ta den översta främre delen av håret och stift den åt sidan för nu.

3 Rulla återstående hår och mot hårbotten, hugg ändarna i din rulle. Fäst den på plats på vardera sidan av huvudet med två dekorativa hår kammar.

4 lossa den övre främre delen av håret som du lägga undan tidigare. lossa försiktigt lockarna ytterligare, och arrangera dem så att en del av dem rama in ansiktet och resten kaskad över rullade håret. Fäst dem på plats med dekorativa hårnålar.

5 Applicera hårspray när önskad stil uppnås.


  

Kommentar