Hur Pin Up scrunched hår

April 1

Scrunching håret medan den torkar är ett bra sätt att få struktur och volym som inte är burrigt. Det är enklast att göra om ditt hår är vågigt eller lockigt, men du kan fortfarande uppnå detta utseende om du har naturligt rakt hår. Du kommer bara att behöva använda mer styling produkt att arbeta håret i scrunched utseende. Du kan forma håret ytterligare genom att fästa upp antingen efter att du har scrunched det eller före - allt beror på det utseende du föredrar.

Instruktioner

1 Stift upp håret innan du krama den för att få ett elegant utseende på toppen. Dra tillbaka alla hår på toppen och sidorna av huvudet, fäst med hårnålar och börja scrunching. Alternativt kan du bara fästa toppmittsektionen och krama resten. Ställ toppen med hårspray för att förhindra frizz.

2 Pin tillbaka topp och sidor - eller bara toppen - av håret efter att du har scrunched det möjligt att uppnå en mer casual look. Ställ toppen med hårspray för även om du har skapat en mer rufsig look, vill du inte alltför mycket frizz. En liten mängd frizz är bra, men.

3 löst stift upp håret med hårnålar efter scrunching att skapa en slarvig knut. Du kan tillåta ett antal lockar och vågor för att förbli fri från bun för en lockande look lämplig för dag eller natt. Du kan också avsluta utseende genom att skapa en "bula" på toppen av huvudet och sätter den på plats.


  

Kommentar