Hur man rengör dina ringar hemma med husgeråd

April 14

Hur man rengör dina ringar hemma med husgeråd


Oxidation är en fiende när det kommer till din älskade smycken. Om inte det vore nog, kan dina ringar bli grumlas av olja på dina händer och kropp. Vigselringar, släktklenod ringar löfte ringar - dessa är värdefulla. Inte anförtro dem till någon som kan använda starka kemikalier för att rengöra dem när du kan använda naturliga, miljövänliga sätt att ta hand om dina egna ringar hemma. Detta kan vara enklare än du tror. Poster i allmänhet finns i ditt hem får jobbet gjort när det passar dig med tekniker som beprövade.

Instruktioner

Rengöring Silver Ringar

1 Orts silver ringar i halv kopp vit vinäger och 2 msk. bakpulver. Låt sitta i två till tre timmar. Lätt borsta med en mjuk tandborste. Skölj under kallt vatten och torka ordentligt med en mjuk trasa.

2 För allvarligt skamfilat ringar, tillämpa en pasta gjord av bakpulver och vatten. Tillåta pastan att sitta på ringen under sextio minuter. Ta bort pastan med varmt vatten och en mjuk trasa eller tandborste. Torka med en mjuk, luddfri trasa.

3 Fyll en kastrull med vatten och 1 msk. salt. Löst linda ringen i aluminiumfolie. Placera i en kastrull halv fylld med vatten. Föra vatten till en koka. Koka i flera minuter. Ta med en värmetålig sked. Låt torka.

Rengöring halvädelstenar

4 Använd diskmedel och varmt vatten för att lossa smuts och oljor. Låt ring i blöt i en skål under trettio minuter.

5 Använd en mjuk tandborste för att avlägsna smuts och partiklar. Barns tandborstar är bra att använda för detta ändamål, eftersom de har mjuka borst. Mjuk borst kommer inte att repa metallen på ringen.

6 Skölj med vatten. Torka ringen med en mjuk luddfri trasa.

Tips

  • Förvara silver ringar i en sval och torr plats.
  • Bära smycken tillåter kroppsolja för att förhindra anlöp och minska rengöringar.
  • Ädelstenar rengörs med olika metoder. En one-size-fits-all strategi kommer inte att räcka.
  • Torka inte silver med pappershanddukar eller vävnader.
  • Använd inte tandkräm på halvädelstenar.

  

Kommentar