Behandling för torr och blek hud

August 1

Att upprätthålla den allmänna hälsan och ta hand om din kropp är de första stegen i att eliminera torr och blek hud. Örter, kosttillskott och utvärtes behandlingar finns också för att behandla torr och blek hud.

Behandlingar för torr hud

Bad med lavendel örter och havre örter, krämer med jättenattljus, tea tree-olja i en aktuell grädde, och örtteer som innehåller kamomill, maskros, pepparmynta, gurkört, fänkål, hästhov, och ringblomma är behandlingar för torr hud. Hudkrämer hjälper också vid behandling för torr hud.

Behandlingar för Pale Skin

Järn, kompletterar med brännässla, gräslök, och vattenkrasse, dricka tre koppar gurkört örtte dagligen under tre veckor, och lägga till en kokt selleri rötter komplement till en drink för tre veckor behandla blek hud.

Andra Skin Behandlingar

Ansiktsmasker, oljor och krämer som innehåller växtbaserade kosttillskott föryngra huden. Ansiktsmasker öka blodcirkulationen i huden. För torr hud, använd en topikal behandling av avokado och citronsaft eller tillämpa en mosad banan i 10 till 15 minuter.

Upprätthålla hudens hälsa

Vila, avkoppling, motion, massage, och ofta simma i kallt vatten bibehålla optimal hud hälsa.

Svår torr hud

Svår torr hud kräver medicinsk vård. Receptbelagda mediciner och utvärtes behandlingar är ett alternativ för behandling.


  

Kommentar