Hur man blandar blå och gröna Ögonskuggor

May 28

Hur man blandar blå och gröna Ögonskuggor


Skimrande fjädrar i en påfågel svans visa hur vackert blå och gröna kan mesh. Blå och gröna ögonskuggor kan se arrestingly vacker med några ögonfärg, men blanda färgerna är avgörande för en polerad look. Blandning med fingertopparna lämnar oljor på huden som kan orsaka pulverbaserade skuggor att klumpa, så använder borstar för att fjäder en skugga till en annan.

Instruktioner

1 Damm din under ögonen med transparent puder. Den extra pulvret kommer att fånga några korn av kraftigt pigmenterad ögonskugga som faller och gör din snyggare utseende snyggare.

2 Applicera ljusare nyans av ögonskugga över övre ögonlocket med kvarts tum välvd makeup borste, med början vid den yttre hörnet av ögonlocket och arbeta mot näsryggen. Den ögonskugga bör täcka övre ögonlocket från hörn till hörn och upp till globlinjen, men inte längre än så. Upprepa detta steg med det andra ögat.

3 Knock eventuellt återstående ögonskugga ur kvarts tum borste och använda den för att plocka upp en brushload av mörkare nyans av ögonskugga. Knacka överskott skugga från borsten och sopa mindre borsten i vecket av ögonlocket, med början från den yttre hörn. Upprepa för den andra sidan av ansiktet.

4 Flytta borsten med mörkare skugga i en V-form med spetsen av V vid den yttre ögonvrån. Ena sidan av V kommer att falla i veck av ögonlocket; den andra kommer att skumma längs basen av dina övre ögonfransar. Fortsätta arbeta mörkare skugga i denna V-formade zon av ögonlocket tills du når önskad intensitet, sedan matcha det andra ögat till den första.

5 Svep halv tum välvd makeup borste längs gränslinjerna mellan den ljusare skugga på ögonlocket och mörkare skugga i globlinjen. Med hjälp av en bredare pensel för att blanda fjädrar färgerna över ett större område, vilket skapar en mer grundligt blandas yta. Blanda den blå och gröna ögonskugga på andra ögat för att matcha.

6 Jämför de två sidorna av ansiktet noga för övergripande symmetri och intensitet. Korrigera ögonskugga där det behövs för att få dina ögon match. Använd halv tum borste för att fjäder färgerna om du använder mer skugga för att korrigera en obalans.

7 Borsta överflödigt pulver från under ögonen och tillämpa resten av din ögonmakeup som vanligt.


  

Kommentar