Om pojkar hår nedskärningar

November 16

Om pojkar hår nedskärningar


Vissa kanske tror att en pojke frisyr består av att placera en skål över den lilla grabb huvud och försiktigt klippa runt den. Även om det är en av de produkter som konsekvent lekte, är det inte det enda alternativet. Vissa pojkar hårklippning, såsom pottfrisyr, kommer alltid att vara en stapelvara, medan andra har blivit allt populärare på senare tid. Kändisar, sport siffror och godkännande av långt hår är några av de viktigaste faktorerna i vad som gör en pojke frisyr populär, medan enkelt underhåll kan vara vad som håller den där.

borste Cut

Enkelt, lätt och en glädje att hålla ren, borsten snitt, även känd som snagg, har länge varit en stapelvara för pojkar. En klippare skapar borsten snitt, prydligt klippning hår nära hårbotten. Även om det var alltid standardborst snitt som prydde barnens huvuden i tidigare epoker, kan borst snitt av sena ofta har ord, stjärnor, virvlar runt eller ens seriefigurer rakat skallig hela snittet. Borst nedskärningar är särskilt fördelaktigt på sommaren när temperaturen stiger. Se bara till att använda solskyddsmedel så liten pojke huvud inte bränna på en betor rött.

skål Cut

Bobby Brady kan ha lekte detta utseende på nationell tv, men det aldrig riktigt kom in eller gick ut ur stil. Namnet på denna look talar för sig själv: det är en klippa som ser ut som om någon placerat en skål upp och ner över barnets huvud och klippt runt kanterna. Denna nedskärning fungerar bra för rakt hår som stannar rakt, annars längre lagren av snittet kommer helt enkelt se rörigt om de börjar krypa eller våg. nedskärningar Bowl är bedårande för de yngre, medan en äldre pojke kan få slå upp för idrotts sådan blick.

french Crop

Denna stil är också känd som "Ceasar Crop" och kallas ibland "franska Cut", men resultaten är alltid densamma. Den franska grödor funktioner klippt mycket kort på ryggen och sidorna med en längre längd över toppen och framsidan. Det erbjuder mångsidighet genom att tillåta äldre pojkar att spika eller gel toppen till belåtenhet, vilket ger dem en edgy look. På pojkar i alla åldrar, är denna look mycket lite underhåll och lätt att hålla stil och ren.

Layered Cut

Pojkar som vill hålla håret en smula längre utan att se ut som om de var bara fastnat i en storm kan idrotten skiktade nedskärningar som består av en stegliknande mönster används i hela håret, med de kortaste lagren nära toppen och långsträckta därifrån. Layered nedskärningar få fram den naturliga struktur och flytkraft i håret och samtidigt behålla en viss längd. Layered nedskärningar är också lättare att rengöra och underhålla än längre hår av allt en längd. Det är också mycket mindre sannolikt inte knut och snarl.

tuppkam

Tack vare barnens nedskärningar lekte med avkomman av kändisar som Angelina Jolie, små pojkar blir allt idrotts Mohawks. När förpassas till punkare eller indianhövdingar, denna stil har en remsa av hår ner i mitten av huvudet med rakade eller helt kala sidor. Pojkar som idrotten denna look kommer ofta har en subtil skillnad längd mellan sidorna och mittremsan, till skillnad från de höga blå stilar lekte med musiker som bär bekämpa stövlar och kasta ölflaskor från scenen.


  

Kommentar