Car Tours i Skottland

September 30

Car Tours i Skottland


Touring Skottland med bil är ett av de bästa sätten att uppleva den dramatiska landskapet i landet. Du kan ta i kontrasterna mellan sjöar och berg och hisnande slott och trädgårdar. En bil tur i din egen takt kan du njuta av rundturer, värdshus och krogar; samt äventyrssporter såsom forsränning, paddling, och terrängkörning. Och eftersom du inte bunden till ett schema, turnerade med bil kan du mer spontanitet under resan.

Classic Car Hire

Car Tours i Skottland

Turnera Skottland i en klassisk bil

Vissa företag erbjuder klassiska cabrioleter som Frogeye Sprite, Triumph Spitfire och Volkswagen Beetle för en egen guidad tur i Skottland. Om du är en klassisk bil entusiast, är detta ett utmärkt sätt att nätverka med andra som delar din passion. Som en grupp, kan du njuta av restauranger och värdshus från Strathmore Valley till Glens av Angus. Ta i städerna Dundee, Perth, Brechin, Forfar, Arbroath, Carnoustie, Pitlochry, Aviemore och Inverness. För uthyrning information, kontakta:

Classic Car Holiday

Dalvanie Mill

Folda

Glenisla

av Blairgowrie

Shire pH 11 8QW

skottland

+012 508-82238

www.classic-car-holiday.com

Guidade Car Tours

Car Tours i Skottland

Resa utanför misshandlad banorna

Om du är den äventyrliga typ, men skulle vilja ha några skyltar längs vägen, en guidad tur med motorcykel eller bil är rätt väg att gå. Ditt boende är reserveras i betrodda hotell, och du leds av en guide genom städer med charm och historia. Du kan njuta av gästfrihet Skottland och mingla med sina människor längs vägen, ta sig tid att absorbera sin kultur. Och du kommer att gå till platser utanför de vanliga turiststråken, kända verkliga kännare av Skottland.

I konkurs 7/1/11

Amturus Gilbert Bonifer eK

Steinkreuzring 29

D-64331 Weiterstadt

tyskland

0049 0 6150-5922910

www.amturus.com

Självgående Car Tour

Car Tours i Skottland

Skottland väntar

En självgående bil tur ger dig mest frihet att utforska Skottland i din egen takt. Vägarna i Skottland varierar i storlek men i genomsnitt är i ganska bra skick, så att du inte behöver vara en racerförare att navigera dem, som med andra länder i Europa. Och landskapet varierar i omfattning, så att du kommer att stöta på vilda berg, trädbevuxen glans och vackra sjöar allt i mindre än ett hundra mil enhet.

HelpMeGo.To Ltd

55 Constitution St.

Edinburgh, EH6 7BG

+0870 011-2201

www.touraroundscotland.com/car_tours_scotland.htm


  

Kommentar