Hur du tränar Puggle Babies

September 29

Hur du tränar Puggle Babies


En puggle är ett resultat av avel en mops med en beagle. Denna valp kommer att ha ett temperament som är en blandning av de två raserna. Både mopsar och beaglar är lekfulla, givna raser, även om beagle tenderar att vara mer av en självständig tänkare. Puggles kräver fast ledning från puppyhood för att hindra dem från att utveckla beteendeproblem, såsom knäppa och bevakning föremål. Träna din puggle valp effektivt för att höja en lydig, balanserad hund. Börja träna din valp på 8 veckors ålder.

Instruktioner

En housebreak din puggle valp genom att leda den utanför i koppel omedelbart efter uppvaknandet, innan du går till sängs och efter måltider. Valpen kommer att behöva tas ut åtminstone varannan timme under dagen eftersom dess matsmältningssystem är extremt känslig vid denna ålder. Undvika att bära hunden utanför eftersom den måste gå igenom själva handlingen att lära sig vad som förväntas av den. Beröm din puggle för att passera avfall utanför och införa kommandot "gå pott." Säg "nej" i en bestämd röst om du fånga din puggle excreting i huset. Leda den utanför och berömma det om det lyckas avsluta utanför. Undvik skälla din puggle om du inte fånga det på bar gärning, eftersom detta är ineffektivt.

2 Träna din puggle att följa enkla lydnad kommandon genom att först väntar hunden att utföra den önskade åtgärden. Då säger kommandot som är relevant, till exempel "sitta", "ligga ner" eller "komma". Prisa hunden genom att ge en särskild behandling, till exempel en liten bit av kyckling eller ost. Ge massor av entusiastiska verbalt beröm. Öva denna positiva förstärkning i 10 minuter varje dag tills puggle lyckas associera kommandon med åtgärderna.

3 Koppel träna puggle i din bakgård. Låt hunden att sniffa koppel och sedan bifoga det. Promenad och uppmuntra valpen att följa dig med hjälp av godsaker och verbalt beröm. Gå ut i till trakten och gå något framför din puggle att visa denna bestämd ras som du är ledaren och det är efterföljare. Säg "nej" i en fast ton och knacka hunden på axeln om det börjar dra eller köra dig.

4 Visa din puggle att du är dess flockledare att uppmuntra den att lita på och att respektera dig. Gör puggle sitta och vänta innan du ger mat eller tillgivenhet. Mata hunden efter familjen har ätit eftersom den vet att alfa hundar äter först och underordnade äta andra. Låt inte hunden att sova på din säng, gå upp på möbler eller hoppa upp på gästerna eftersom dessa är dominerande ställning och beteenden. Stoppa din puggle från morrande på andra människor när du håller det genom att sätta den på golvet och säger "nej" i en bestämd röst.

Tips

  • Registrera din puggle i valp utbildningar för att kunna umgås med andra människor och hundar.

  

Kommentar