Hotell i närheten Woodbury Common i New York

October 21

Woodbury Common är en premium utlopp shoppingområde i Central Valley, New York. Det är hem för mer än 200 designer-varumärke butiker, som säljer allt från kläder till möbler och smycken. Shopping är inte den enda attraktionen i området. West Point är bara en kort bit, hem till den amerikanska militären Academy. Området har museer, restauranger, golfklubbor och spa. Besökare till Woodbury Common har många hotell alternativ.

Hampton Inn

Hampton Inn Harriman Woodbury ligger intill Woodbury Common och erbjuder en transfer till outlet. Hotellet erbjuder också en "Shop och släpp" paket, som i september 2010 inkluderar boende på hotell för upp till fyra personer, en $ 25 presentkort till Woodbury Common, gratis frukost och transfer. Andra hotellet finns en inomhuspool och badtunna, kabel-TV och på rummet kaffebryggare.

Hampton Inn Harriman-Woodbury

60 Centre Drive

Central Valley, NY 10917

845-782-9600

hamptoninnwoodbury.com

The Thayer Hotel

För besökare som vill suga upp en liten historia under sin shoppingrunda, kan den historiska Thayer Hotel ligger på West Point vara den perfekta platsen. Majestic Hotel ligger på en kulle med utsikt över USMA. Boende varierar från deluxerum till påkostade sviter. The Thayer Hotellet är centralt beläget med många aktiviteter, inklusive turer i West Point och flodkryssningar, och Woodbury Common är bara några meter från hotellet.

The Thayer Hotel

674 Thayer Rd.

West Point, NY 10996

800-247-5047

thethayerhotel.com

Courtyard Middletown

Marriott Courtyard Middletown ligger en kort bit från Woodbury Common Premium Outlets. Hotellet erbjuder "stanna och handla" paket för outlet. Hotellet har rum som inkluderar ett kylskåp och mikrovågsugn, och det finns en på plats bistro som är öppen för frukost och middag. Hotellet ligger också nära många av områdets restauranger i Middletown, Central Valley, och West Point.

Courtyard Middletown

24 Crystal Run Crossing

Middletown, NY 10941

845-695-0607

marriott.com

USA: s Best Value Inn

USA: s Best Value Inn ligger i Central Valley, och är bara en fem minuters promenad från Woodbury Common. Detta hotell erbjuder enkla, utan krusiduller rum för kostnadsmedvetna människor, eller speciella rum med funktioner som runda sängar eller romersk stil jacuzzi. Hotellet erbjuder "kraft shopper" priser som i september 2010 är $ 64 per natt för en matiné dubbelrum. Hotellet erbjuder också en värdekupong för en VIP-kupong bok, erbjuder rabatter på många Woodbury Common butiker.

USA: s Best Value Inn

139 Route 32

Central Valley, NY 10917

845-928-2266

abvi-centralvalley.com


  

Kommentar