Hur man hittar en kryssning i augusti

December 18

Hur man hittar en kryssning i augusti


Att ta en kryssning semester i augusti kan presentera dig med många val, inklusive datum, destinationer, kryssningsrederier och kostnad. Du bör också faktor i vädret, med tanke på att en kryssning till destinationer i södra halvklotet kan ta dig till ett kallare klimat, men augusti kan vara en bra tid för en Alaskan kryssning. Ett antal online-tjänster, inklusive Kryssnings webbplatser kan hjälpa dig att hitta en augusti kryssning. Många av de stora linjerna, inklusive Carnival, Disney och Royal Caribbean erbjuder kryssningar i augusti. Din uppgift är att hitta en som bäst passar dina behov.

Instruktioner

1 Besluta om en eventuell datumintervall i augusti för din kryssning. Använd en kalender för att hjälpa dig med noggrannhet. Skriv i en anteckningsbok de datum som är mest önskvärda för din kryssning liksom andra alternativ som kommer att fungera lika bra ... och alla datum de är helt ute.

2 Välj din destination. Tänk på att om du kryssning till kommer att avgöra din avresa stad. Till exempel, många kryssningar till Alaska avgår från Seattle, Washington och Vancouver, British Columbia, medan kryssningar i Karibien kommer att avvika från platser som Miami och Tampa, Florida.

3 Forskning som kryssningsrederier du föredrar att spela förmyndare. Gå till kryssningsrederi webbplatser. Kontrollera bekvämligheter varje rad erbjuder, såsom ombord aktiviteter, underhållning och matställen. Du kanske vill fråga folk du känner som har kryssat vad deras erfarenheter har varit med olika linjer, och säkert att använda kraften av Internet för att få input från objektiva källor.

4 Skriv i din anteckningsbok, på separata sidor, namnet på varje kryssning linje du vill överväga. Anteckna vilka föredragna bekvämligheter varje erbjuder.

5 Använd varje kryssningsrederi webbplats sökmotor för att hitta möjliga kryssningar. Ange datum och destination. Kontrollera resultaten. Skriv i anteckningsboken de kryssningar som bäst matchar dina lediga tider. Inkludera kostnaden för var och en av dessa kryssningar.

6 Undersök dina anteckningar. Tänk på bekvämligheter, avgång hamn och hamnar i samtal av varje kryssningsrederi. Väga kostnaden av kabinen mot vad du får. Var noga med att kontrollera och se om några special är erbjuds, till exempel, fria uppgraderingar hytt eller två för dem. Faktor i eventuella flyg att komma till och från avreseort.

7 Välj din kryssning. Boka kryssning online eller använda telefonnumret som finns på kryssnings webbplats.

Tips

  • De flesta kryssningar bara avgår på vissa dagar, inte varje dag i veckan. Du kanske vill välja din kryssning innan du begär semesterdagar från arbetet. Du kan välja först och boka senare.
  • Tänk på klimatet i din destination. Om du planerar att njuta av på däck aktiviteter såsom sol, bad och shuffleboard, kanske du vill resa till ett varmare klimat.
  • Om du inte vill göra legwork själv, kan du alltid välja att arbeta med en kryssning specialist, en oberoende leverantör eller någon anställd hos en resebyrå som har betydande erfarenhet bokning kryssningar.
  • Interiör hytter kan kosta betydligt mindre än ytter dem, men du kommer att offra med utsikt över vattnet.
  • Kontrollera kryssningsrederi avbokningsregler för att säkerställa att du inte förvånad om dina planer oväntat förändras. Till exempel kommer Celebrity ge en full återbetalning för avbokningar av sju dagar eller fler kryssningar upp till 75 dagar före avresa. Efter att den bidragsbeloppet minskar, med ingen återbetalning inom 14 dagar, utom skatter och avgifter.

  

Kommentar