Hur man lagrar Handväskor i Canvas

July 2

Hur man lagrar Handväskor i Canvas


Organisera din handväska samling genom att lagra plånböcker, kopplingar och andra väskor i canvas lagringsutrustning. Till exempel, under sängen förvaringslådor och även sko förvaringspåsar kan användas som rena, enkla mellanslag för att lagra och visa upp en handväska samling. Tänk på hur mycket du använder handväskor i din samling och lagra dem i enlighet med detta. Oftare används handväskor bör förvaras i mer synliga avdelningar, medan sällan använda påsar kan lagras i canvas lådor under sängen.

Instruktioner

1 Gör två högar av plånböcker - en av plånböcker du använder ofta och en av plånböcker som du använder ibland. Detta bidrar inte bara med organisation, men det kommer att hindra dig från att behöva gevär genom förvaringskärl letar efter din prispengar nästa gång du är redo att gå ut.

2 Häng en duk sko organisatör i din garderob. Duken "hyllor" i skoförvaring göra ordnade utrymmen för små plånböcker som du använder ofta. Sätt större plånböcker som du använder ofta i staplingsbara canvas förvaringslådor med avtagbara lock.

3 Placera plånböcker som du använder ibland - som en handväska som är en fet färg eller tillverkade av ett fint tyg - in under sängen förvaringslådor. Dessa behållare duk lagring har ofta dragkedjor och ibland är tillverkade av en kombination av duk och plast. Köpa stora under-sängen förvaringslådor om du har en extremt stor handväska samling.

4 Köp en duk sko arrangör med hjul. Detta kallas ibland en rullande sko kub. Kuben fungerar bra om du har en stor garderob. Ytterligare en fördel, naturligtvis, är att du kan rulla tillbehör direkt till omklädningsrum, leka med plånböcker att ta reda på vilken som passar din outfit perfekt och sedan enkelt och snabbt byta ut plånböcker.


  

Kommentar