Hur deodorize Skor

September 21

Hur deodorize Skor


Många människor har problem med illaluktande skor någon gång i sitt liv. Idrottare och aktiva människor har ofta detta problem mer än andra. Istället för att gå ut och köpa nya skor, eller gå runt illaluktande, bör man dra nytta av de många metoder som kan göra skor luktar bättre. Att veta några grundläggande steg och förebyggande åtgärder kan se till att du aldrig har illaluktande skor igen.

Instruktioner

1 Börja med att placera skorna utanför. Detta kommer inte bara att hålla lukten från ditt hus, men det kommer att torka skorna ut. Låt skorna att sitta ute i solen en stund så att de har tid att torka ut.

2 inte bära skor ännu. Vid denna tidpunkt fyller två strumpor med kattsand. Även om det inte bär skorna, låt strumporna att sitta inne i skorna så att de kommer att absorbera fukt och hjälpa till med lukten.

3 Strö bakpulver i båda skorna innan du använder dem. Om bråttom och du behöver skor omedelbart, kan detta göras innan du sätter strumporna. Skorna kan säkert bäras med bakpulver inne i dem. Efter bär skorna, strö lite mer bakpulver inne i dem, sedan placera strumpor med kattsand insidan av skor och låta dem sitta.

4 Använd en sprayflaska för att spruta insidan av dina skor innan och efter bär dem. Detta kan göras i stället för bakpulver. Än en gång, efter bär skorna, se till att sätta strumporna med kattsand tillbaka inne i skorna.

5 Spray i anti-svamp fot spray. Detta bör göras efter att skorna torkas och inte längre lukt. Att se till att man så sprayar på anti-svamp sprej i skorna regelbundet kommer att se dina skor bo bra och luktfri.

Tips

  • Anti-svamp spray eller alkohol kan både användas som förebyggande åtgärder för att stoppa dina skor från stinkande i första hand.

  

Kommentar