Vad går bra med Grill fläskkotletter?

June 25

Vad går bra med Grill fläskkotletter?


Ordet "mångsidig" kan överutnyttjas för att beskriva vissa rätter, men grill fläskkotletter verkligen är ett utmärkt val för en rad middags händelser. Oavsett om du tjänar uppkäftig kotletter på en vanlig veckodag middag eller ett speciellt tillfälle med gäster, sidorätter gör hela skillnaden. Nästan allt går väl med grill fläskkotletter, särskilt om du ser måltiden som en stämning setter och tallrik som ett konstverk. När beslut fattas vad att tjäna med grill fläskkotletter tror färg, smak och konsistens. Lägg komfort eller spänning där det behövs.

Standardisera sidorna

Middagsgäster lukta grill i ugnen och de reflex förväntar sig att se vissa smårätter, även när de inte vet köttet är en hacka och inte ett revben. Gör Södra stil potatissallad med kokt ägg, lite senap och de vanliga kryddor. Toppa med ett stänk av röd paprika för en pricken. Om du föredrar pasta, förbereda din favorit makaroner sallad med lite socker och krydda för en något syrlig smak. Gör makaroner-och-ost från scratch med lager av skarp cheddarost och ägget-mjölkblandningen för att binda ihop allt för varmt och sliskig godhet. Avsluta med en grönskande gröna grönsaker - såsom collards, spenat eller grönkål - - eller Caesar sallad beströdda med vinägrett för en sida av frisk.

Stor Grill-Värdiga Sides

Om du laga din grill fläskkotletter på grillen, vända och borsta med special sauce, kommer du vill smårätter som också laga bra på grillen och gör en vacker bild att väcka gommen. Majskolv, insvept i folie eller friläggas på grillen, är ett måste. Det finns inga regler för grillning, så lägga till något fruktig, såsom skivade äpplen, groblad eller sötpotatis - eller blanda dem alla med vita klyftpotatis och grilla upp en signatur maträtt. Skjut olika typer av grönsaker på spett för att göra kebab. Alternativa svamp, potatis, paprika, pärla lök, tomater eller tillåta gäster att bygga sin egen. Ge sås för duggregna eller tråckla. Servera majs sallad med majskorn, tomater, lök, svarta bönor, tärnad gurka och kryddat till att gästerna nå för saft.

Förenkla för södra stil

Kanderad sötpotatis är en traditionell del av ett fullskaligt söndag grill middag. Du bestämmer om du vill lägga till marshmallow toppning, men sötpotatis måste bakas med socker, smör, muskot och kanel för att stiga till samma nivå av komfort mat. Slip några svål mindre apelsinskivor i gryta för en tang av citrus. Du kan gå med sträng bönor eller prova något annorlunda med grillen. Stekt sparris stjälkar i ugnen kryddat med bara olivolja, salt och peppar. En kanna iste garnerad med citronklyftor och en kvist mynta avslutar ditt bord.

Krydda bröd

Även hemlagad majsbröd är brödet val för grill måltider - smälta smör i pannan innan du häller smeten så utsidan av brödet är krispigt - välj något bröd som fungerar bäst för tillfället och krydda smeten. Lägg fint tärnade chilipeppar, paprikapulver och hela majskorn till kex eller majsbröd smet. Servera en platta av ostliknande majsbröd strös med lite cayennepeppar. Servera en platta av jäst bröd pinnar för mindre äventyrliga diners.


  

Kommentar