Hur man gör hemmagjord Greyhound Hundfoder

June 22

Hur man gör hemmagjord Greyhound Hundfoder


Medan protein visar viktigt i ditt vinthund kost, är köttet inte den enda källan. Du kan ersätta keso eller tofu för kött i ett recept för hemlagad vinthund hundmat. Du kan också hjälpa din hund undvika konserveringsmedel, sötningsmedel och konstgjorda färgämnen med en hemmagjord diet. Att vinthund mat kan ge dig personlig tillfredsställelse och din hund en mer sund diet så länge du tar hänsyn till din hunds aktivitetsnivå och näringsbehov.

Instruktioner

rå Diet

1 Placera lika delar av rå, pre-köttfärs och grönsaker i en matberedare. Pre-köttfärs kan inkludera lever och nötkött. Vegetabiliska val kan inkludera morötter, grönkål, selleri, ärtor och potatis. Om du använder potatis, koka eller baka dem först.

2 Crack och lägga ett ägg för varje kopp av grönsaker och kött som du placerar i matberedare. Till exempel, om du har 4 koppar av kött och grönsaker, tillsätt fyra råa ägg. Tillsätt 1 eller 2 tsk. av linfröolja, om så önskas; denna olja innehåller essentiella fettsyror och främjar frisk hud och päls.

3 Process alla ingredienser i matberedare tills blandas ordentligt. Dela och lagra blandningen i lika delar. Frysa delar som du inte kommer att använda inom ett par dagar.

kokta Diet

4 Brun 1 pund köttfärs eller annan pre-köttfärs i en stekpanna. Koka 2 koppar fullkornsris.

5 Ånga en påse unseasoned frysta grönsaker eller ett pund av färska grönsaker. Vegetabiliska val kan inkludera morötter, selleri, potatis, gröna bönor och jams.

6 Pulse grönsakerna i matberedare tills de är grovt hackad.

7 Kombinera grönsaker, köttfärs, 2 koppar fullkornsris och en till två pounds vanligt, osötad yoghurt i en stor skål. Rör ihop med en sked att kombinera.

8 Dela blandningen i lika delar i fryssäkra behållare. Frysa delar som du inte kommer att använda inom en dag.

Tips

  • Mata ett pund av mat per dag för varje 25 pounds din vinthund väger, enligt GreyhoundWelfare.org. Rådgör med din hunds veterinär med frågor om portionsstorlekar.
  • Alla hundar behöver någon typ av slip mat eller kibble att hjälpa rengöra sina tänder. Inkludera något för att möta din vinthund behov.
  • Innan du gör en stor mängd av en viss recept, gör ett litet parti och låta din vinthund att prova det först. Om hunden tycker om det, göra en större mängd nästa gång.
  • Se till att din vinthund får en hälsosam kost som uppfyller alla sina näringsbehov. Diskutera hemlagad diet med din veterinär innan du börjar.

  

Kommentar