Oriflame Information

November 4

Oriflame är ett kosmetikföretag med säte i Luxemburg som säljer ett brett utbud av skönhetsprodukter i 62 marknader över hela världen. Företaget startades 1967 av bröderna Jonas och Robert af Jochnick och deras partner, Bengt Hellsten.

Marknadsföra

Från och med 2010, producerar Oriflame kosmetika som säljs på marknader i delar av Afrika, Centralamerika, Sydamerika, Nordamerika, Europa och Asien. Oriflames produkter tillverkas vid anläggningar i Indien, Sverige, Polen, Ryssland och Kina.

produkter

Oriflames produkter omfattar ett brett spektrum av kategorier, inklusive hudvård, hårvård, dofter, färgkosmetik, tillbehör och välbefinnande. Oriflame använder naturliga ingredienser som härrör från blommor, växter och frukter. Oriflame testar aldrig sina produkter på djur.

Företag

Från och med 2010 har Oriflame cirka 7500 anställda. Företaget genererar cirka 1,3 miljarder euro (cirka 1,8 miljarder USD) i försäljning per år och är noterat på Nasdaq OMX sedan 2004. Företaget driver ett globalt forsknings- och utvecklingscenter som har mer än 100 forskare, och det har mer än 3,3 miljoner säljkonsulenter världen över.


  

Kommentar