Moderiktiga Blond frisyrer

November 2

Moderiktiga Blond frisyrer


Utseendet av ljus och gyllene blont hår kan förvandlas från söt och oskyldig till sexig och chic beroende på snittet eller hur den är sliten. För att bevara glansen av den gyllene lås och för att förhindra färgen från att bli tråkig, använda blond specifik schampo och balsam, eller om färgen är inte naturligt, en färgbehandlingen schampo eller balsam. Eftersom blont hår lätt återspeglar skenet av solljus, lockar är ett perfekt sätt att fånga olika strålar och reflekterar dem att göra dina lås glöd och skimmer i solen.

Lösa lockar eller vågor

Lång, flytande och även kaotiska vågor eller lockar är en frisyr mycket populär tack vare många soldränkta kändisar. Låt lockarna hänger löst och lång, forsande över dina axlar och rygg. För en mer elegant utseende, sopa lockarna tillbaka till en låg, sida, asymmetrisk hästsvans. Det finns många sätt att skapa lockar och vågor om du inte har dem naturligt. Tvätta håret och i stället för att kamma, vända huvudet upp och ner och med gel eller mousse i dina händer, krama håret låt sedan lufttorka. En locktång eller varma papiljotter appliceras på torrt hår kommer att fungera lika bra.

Guppa

En kort, beskäras bob är en annan frisyr gör comeback. Spela upp den sexiga drag av blondiner med denna chic och lekfullt företag stil utseende. Denna nedskärning kan appliceras med lugg eller utan lugg. För maximal elegans, använd en uträtning järn för att göra håret pin-rak, och se till att vinkeln järnet så hårtopparna flip enligt, för att skapa en rundad utseende. Detta ser kan vara utklädd för kontoret eller omvandlas till lekfullt chic för en utekväll.

Ragg

En modern snurr på årgång 1970-talet shag utseende har blivit en populär stil för blondiner. De ser inkluderar stripig sido lugg som är asymmetriska och kan lätt borstad åt sidan. Den chica shag utseende är speciellt smickrande på blondiner som de många lager i håret fånga och reflektera ljus väl. Denna look är bäst utförs med hjälp av en uträtning järn för att hålla håret ser snyggt. En nackdel med denna stil är att skikten gör det svårt att dra upp. För att sätta upp håret i en hästsvans, kan du behöva hjälp av hårnålar och hårspray.


  

Kommentar