Mest dyra italienska restauranger

November 4

Mest dyra italienska restauranger


Dessa italienska restauranger erbjuder mer än en tallrik spaghetti eller segment av lasagne. Ingredienser såsom hummer, tryffel och kaviar kombinera med italienska smaker att lägga till skillnad rätter. Varje entrée måste vara ett mästerverk i smak och presentation för att motivera den enorma prislapp bifogad. Den fixe-pris eller fast pris, erbjuder menyn diners en möjlighet att uppleva fler smaker än finnas i en enda entrée. Även prissatta hög, kan dessa typer av middagar vända middagsupplevelse i en minnesvärd händelse i stället för bara en genomsnittlig måltid.

Spiaggia Restaurant-Chicago

Ligger strax norr om centrala Chicago, diners på Spiaggia njuta av utsikten över Lake Michigan som de äta på gourmet italienska biljettpris. Frommers samtal Spaiggia, "Den bästa fine-dining italiensk restaurang i staden (och förmodligen landet)." Spaiggia är känt för sina hemlagad pasta och James Beard Prisbelönt kocken Tony Mantuano. Middag förrätter kostar mellan $ 44 och $ 60. Vinprovning menyn har sju rätter och kostar $ 160. Spaggia kräver att manliga gäster bär en jacka. Det behövs reservationer.

Obelisk-Washington DC

Menyn på denna pittoreska italiensk restaurang består av en fem kurs fast pris middag. Obelisken är kända för att använda de färskaste livsmedel och menyn ändras utifrån vad som är i säsong. Washingtonian ger Obelisken tre av fyra stjärnor. Även anses av Frommers som "En av stadens mest konsekvent utmärkta restauranger," Obelisken är förvånansvärt liten och intim. Det finns ingen klädkod och reservationer krävs.

Casa Tua-Miami

Restaurangen Casa Tua ligger inbäddat i ett pensionat av en större hus som har förvandlats till ett hotell. denna restaurang som ligger i Miami Beach, och erbjuder middagar som sträcker sig från $ 24 till $ 100. Diners kan äta på en arton-sits bord ligger utanför det öppna köket. Denna tabell kan användas för en enda stor grupp eller fylld med par som söker en snabb bite. En mer intim middagsupplevelse finns i ett av de mer privata rum. Rätter tillagade med krabba, ostron eller bläckfisk är bland de erbjudanden från Antipasti menyn. Tre risotto rätter inklusive risotto med vit eller svart tryffel spetsa till Primi Piatti menyn. Entree inkluderar oxfilé med foie gras, rostade hasselnötter och purjolök, och grillad sjötunga. Det behövs reservationer. Klädkoden är business casual, inga shorts eller sandaler.

Marea-New York

New York Magazine gav Marea, som ligger intill Central Park, som bäst provsmakning menyn award 2010. $ 89 fixe-pris-menyn innehåller en erbjudande från tre delar av menyn och dessert. Menyn är främst fisk och skaldjur, inklusive stekt Atlanten snapper serveras med krossad potatis, kronärtskockor alla guida, torped lök och sommartryffel på $ 43. Reservationer behövs och klädsel är business casual.


  

Kommentar