Hur man köper Live Maine hummer Online

May 3

Maine hummer är några av de goda hummer i världen, men om du inte bor i närheten av Maine, är det fortfarande möjligt att ha en Maine hummer fest. Många Maine hummer säljare leverera sin produkt runt USA och internationellt. Hemligheten till att välja en online leverantör av Maine hummer är att hitta en som med snabb leverans och en politik rättvis ersättning om en hummer dör under transporten.

Instruktioner

1 Leta upp en online säljare som fartyg lever Maine hummer (se Resurser nedan). Maine Hummer Promotion Council webbplats har en sökbar katalog av hummer leverantörer som kommer fartyget levande hummer.

2 Fråga säljaren där hummer kommer ifrån och om de är certifierade Maine hummer. Certifierade Maine hummer kommer från Maine vatten och fångas av licensierade Maine lobstermen.

3 Kontrollera fraktkostnader, vilket kan vara hög, och även jämföra kostnader för inköp av hummer från åtminstone två online försäljare. Fraktkostnader kan variera mellan olika leverantörer, och det är värt att kontrollera det totala priset av mer än en säljare. Det bästa sättet att jämföra är att kontrollera båda säljarnas priser för sjöfarten en hummer med samma vikt.

4 Ta reda på hur hummer kommer att levereras. Eftersom det kommer att levereras levande, är det färskvara, och det måste skickas på snabbast möjliga sätt. Fråga säljaren om vilken fartygs de använder och vad den uppskattade leveranstiden är.

5 Leta efter hummer som väger under 2 pund, eftersom en mindre hummer är yngre och därmed dess kött är sötare och mer anbud.

6 Äta hummer dagen det kommer. Kokning och ångande är två populära metoderna för matlagning levande hummer. Att koka det, få en stor kastrull med vatten att koka på spisen, och släppa hummer i. Efter 10 till 13 minuter, när det blir en klarröd, ta bort kastrullen från spisen och servera hummer med smält smör. Ånga, inte fylla krukan med vatten; i stället, ta 2 koppar vatten att koka och lägga hummer. Koka tills det blir en klarröd, ca 15 minuter.

Tips

  • Även online-hummer leverantörer gör allt de kan för att förhindra en hummer från att dö i transit, ibland en hummer kommer att dö efter att ha levereras till kunden. Ta reda på innan du beställer vad företaget gör om en av hummer dör under transporten. Du bör få ersättning för kostnaden för hummer och frakt.
  • Om du inte kan äta hummer dagen det anländer, koka eller ånga det enligt anvisningarna i steg 6. Efter att det från potten, köra kallt vatten över den och placera den i kylskåp eller frys i en sluten behållare tills du redo att äta den. Det bör hålla i upp till en dag eller två i kylskåpet och en vecka i frysen, men det är bäst att äta det så snart som möjligt.

  

Kommentar