Hur man tar bort Pelare Från en tårta

January 6

Hur man tar bort Pelare Från en tårta


Differentierad kakor gjorda för bröllop och andra speciella tillfällen. Pelarna är funktionella strukturer som ger en stegvis tårta en sofistikerad look medan jämnt fördela viktbelastning av nivåerna. Kakor som är differentierad och inte har stödstrukturer kommer att spricka och falla sönder. Om du tar dig tid, kan du ta bort stolpar från en kaka utan att skada det så att de fortfarande ser underbart när du går att skära skivor för att tjäna dina gäster.

Instruktioner

1 Sätt på din plast eller latex food service handskar. Ta ut kakan topper och ställ den åt sidan på en säker plats. Ta bort det översta skiktet, placera händerna under runda plaststödplattan och lyfta upp. Ställ den åt sidan.

2 Dra försiktigt och vrid pelarna upp för att ta bort dem från kakan. Ställ pelarna i en förvaringslåda av plast som du tar bort dem för att sedan avyttra dem eller att behålla och återanvända på en annan skiktad kaka.

3 Fortsätt att ta bort nivåer, hålla nivåerna från botten när du lyfter och försiktigt dem åt sidan på ett bord. När du når bottenskiktet, kommer du att finna att det har antingen fyra eller åtta pluggar införda i den. Pinnarna kan vara av plast eller trä, och används för att hjälpa den nedre nivån bära upp vikten av hela kakan. Placera fingrarna ovanpå pluggen där det sticker ut ur kakan och bestämt vrida och dra upp dem och ut ur kakan för att ta bort dem.


  

Kommentar