Lista över sida objekt för Chili Cook-offs

February 10

Lista över sida objekt för Chili Cook-offs


Du har dina konkurrenter eldas upp för att laga mat, din plats bekräftas, och alla har märkt stora tävlingsdagen i sina kalendrar. Bortsett från att be för inget regn, verkar din chili cook-off att lansera. Det finns dock en sista sak att planera - sida objekt för cook-off. Chili för många aficionados är inte komplett utan en mängd av kryddor och utsmyckningar, så se till att dina sidor är sensationellt.

Cool och lugnande

Riven ost är ett perfekt komplement till chili, oavsett om det är kryddig, mild, vegetarian, eller full av köttätande behandlar. Erbjuder flera sorter, inklusive mild och skarp cheddar, Monterey Jack, och peppar jack, som alla har distinkta smaker som ökar utan att dominera eller ge vika för starka kryddor som vanligtvis används i chili recept. Gräddfil spelar bra mot chili texturer, eftersom dess mjuka vita virvlar accentuera konsistens och färg av chili. Limeklyftor fyllig smaker av kryddigare val. Skivade, mogen avokado bitar är också en sammetslen mix-in.

Hett och kryddigt

Oavsett hur perfekt kryddade chili poster är, kan du alltid räkna med åtminstone en domare som behöver en smula mer värme för att tillfredsställa sin smak. En mängd olika chilipeppar är ett idealiskt sätt att lägga zing till skålarna. Inkludera färsk hackad jalapeno, Habanera, serrano och poblano frossa för att täcka värmespektrum. Betade jalapenos typiskt används överst nachos är ett bra komplement, såväl som chipotle Adobe, konserverad rökt jalapenos förpackade i kryddig adobo sås. Glöm inte färsk hackad lök, antingen gula eller vita klot, och salladslök, grön lök eller salladslök. En skål med färsk hackad koriander är ett måste för en chili cook-off inställning.

krispigt texturer

Tortilla eller majschips lägga knaprig textur till chili. Ha lite knaprig majsbröd på sidan, med en touch av sötma i smeten, att ta fram det komplicerade chili smaker. Ostron crackers är populära toppings, liksom saltines. Skarpa, mile-high kex med fluffiga interiörer tigger om smör är perfekt tillsammans med chili.

dryck Bar

För vuxna på tävlingen tjänar iskall öl på flaska eller investera i en kagge att låta gästerna njuta av öl från en kran. Skålar av rom punch med gott om is par väl med chili. Blanda kannor margaritas och skicka dem runt för att lägga till en festlig touch till insamling. Förbered vodka och saft kylare, packa dem i pint Mason burkar och fylla en galvaniserad, is-fyllda badkar med self-serve behandlar. Saft, limeade, och sött iste är uppfriskande alkoholfria drycker val.

Ha det så kul

Chili cook-offs är ett utmärkt sätt att njuta av familj och vänner i en anda av lättsam tävling. Planera ditt evenemang i god tid kommer att öka din njutning. Försök inte att göra allt själv. Låt andra hjälpa lite så att alla har en fantastisk dag.


  

Kommentar