Regler för inrikesflyg

November 28

Regler för inrikesflyg


Reser, även landet, kan vara stressande om du inte är beredda. Förstå reglerna för Transportation Security Administration (TSA), innan du kommer till flygplatsen för en bekymmersfri reseupplevelse. Kontrollera med ditt flygbolag för eventuella flygspecifika regler, och ge dig själv gott om tid att få igenom säkerhet och din gate före start. Den kunniga och väl förberedd resenären kan njuta av en stressfri inhemska flygerfarenhet.

Bagage Rules

Packning korrekt är ett sätt att få igenom säkerhetskontrollen utan krångel. TSA kräver inhemska resenärer att följa 3-1-1 regeln för vätskor i handbagage. Resenärer kan bära på vätskor, som parfym, ansiktstvätt och tandkräm, som är 3,4 oz. eller mindre i storlek. Dessa poster måste passa i en 1 liter plastpåse som platserna resenärer på framsidan av deras resväska och tar bort när man går igenom säkerhetskontrollen. Stora elektronik som bärbara datorer bör gå i carry-on påsar när det är möjligt, och resenärerna måste ta bort dem från påsen när man går igenom säkerhetskontrollen. Dessutom bör resenärer inte linda gåvor tills de når sin destination; väktare kan behöva packa upp och inspektera gåvan. Även bagageregler ofta varierar beroende på flygbolag, de flesta flygbolag tillåter endast ett handbagage förutom ett personligt objekt som en handväska eller portfölj. Dessutom incheckade väskor får inte överstiga 50 pund., Och deras sammanlagda bredd, längd och höjd kan inte mäta mer än 62 inches.

Identifiering

Inhemska resenärer måste ge korrekt identifiering för att ta emot sitt boardingkort och få igenom säkerhetskontrollen. Enligt TSA, behöver identifiering lista resenärens namn, födelsedatum och kön, och det får inte vara förbi utgångsdatum. Giltiga former av identifiering inkluderar statligt utfärdat körkort, ett amerikanskt pass eller betrodda resande kort. Objekt som skol utfärdat ID-kort, fiskekort och bibliotekskort inte betraktas som korrekt identifiering för inrikesflyg.

förbjudna föremål

Inhemska resenärer bör bekanta sig med produkter som man inte kan ta på planet i en kabinväska. TSA förbjuder vassa föremål som tapetknivar, saxar med tips längre än 4 inches och knivar. Sportartiklar som basebollträn och klubbor är förbjudna, liksom verktyg som yxor, skruvmejslar längre än 7 inches och skiftnycklar. Däremot kan resenärer inkludera dessa objekt i incheckat bagage. Objekt som TSA förbjuder både carry-on och incheckat bagage inkluderar sprängämnen som dynamit och fyrverkerier och brandfarliga föremål som bensin och tändvätska.


  

Kommentar