Vad kan du göra för att få spik lim från din glasögon?

October 2

Vad kan du göra för att få spik lim från din glasögon?


Du har arbetat hårt för att göra dina naglar ser ut som de gjordes av en professionell, men den knepiga spik lim halkade sin väg till varje yta i sikte, inklusive dina glasögon. Spiken limmet torkar på bara några sekunder och pinnar med en hämnd. Använda några knep och vissa vinklad fett, kan du bli dina glasögon av irriterande lim.

Blötlägg det

Oavsett om du försöker att få limmet av dina glasögon, huden eller någon annan yta, blöt oönskade glob av lim i varmt vatten och tillsätt tvål som behövs. Målet är att lossa limmet grepp om dina specifikationer, så att du kan dra av nagel lim med relativ lätthet. Detta kommer att vara långsam arbete, men det kommer förmodligen att vara det mildaste alternativet för dina glasögon. Du kanske vill tillgripa skrapa bort limmet, men vara noga med att inte skada linserna eller ramar med din skrapverktyg (rakkniv, kniv, etc).

Aceton

Nagellacksremover med aceton ska lösa limmet fastnar på dina glasögon, men var försiktig. Om du har några speciella toning eller plastlinser, kontrollera effekten av aceton i hörnet av dina linser innan skura hela linsen med produkten. Om limmet är på ramarna, som med linserna, kontrollera aceton effekt i ett synligt område först. Aceton kan skada vissa plaster, så använder nagellacksremover med försiktighet. Dessutom, eftersom du just avslutat din manikyr, använd aceton på en bomullspinne för att undvika kontakt med dina naglar. Eftersom aceton har potential att skada dina glasögon, kan du använda detta som en sista utväg.

lim Borttagningsmedel

På samma gång som du köpte nagel lim, bör du kunna hitta spik lim borttagningsmedel. Andra lim borttagningsmedel, såsom Goo Gone, kan användas på ett effektivt sätt att ta bort spik lim. Till skillnad från aceton, dessa borttagningsmedel i allmänhet inte kommer att skada de flesta ytor. Försök alltid något lim borttagningsmedel i ett diskret område i förväg, som med nagellack borttagningsmedel. Enligt Magic amerikanska webbplats, skaparna av Goo Gone, Goo Gone kan användas på alla ytor. Dina glasögon bör vara säkra med denna produkt.


  

Kommentar