Hotell i East Baton Rouge

March 9

Hotell i East Baton Rouge


East Baton Rouge är en församling som ligger på stranden av floden Mississippi. Staden Baton Rouge är församlings sätet, liksom huvudstad i delstaten Louisiana. När du bor på ett hotell i East Baton Rouge, kan besökarna njuta av båtlivet på Mississippifloden och spela golf på Howell Park Golf Course. Det finns också ett antal museer i staden Baton Rouge.

Hyatt Place Baton Rouge

Alla rum på Baton Rouge Hyatt Place har luftkonditionering och är utrustade med en toppmodern media och arbetscenter, en 42-tums platt-HDTV med kabel, en bäddsoffa, en bar, ett litet kylskåp och telefoner med röstbrevlåda och en dataport. På hotellet finns en utomhuspool, en 24-timmars fitnesscenter, ett bageri café, öl och vin, roomservice 24 timmar och gratis hög hastighet trådlöst internet i hela hotellet.

Hyatt Place Baton Rouge
6080 Bluebonnet Boulevard
Baton Rouge, LA 70809
225-769-4400
batonrougesouth.place.hyatt.com

Embassy Suites Hotel är ett svithotell. Var och en av sviterna har ett vardagsrum, en bäddsoffa, luftkonditionering, två tv-apparater med kabel och pay-per-view-filmer, ett litet kylskåp och en mikrovågsugn. På hotellet finns en pool, ett gym, en lounge, övervakad tvättservice, en tvättstuga och omfattande affärstjänster.

Embassy Suites Hotel Baton Rouge
4914 Constitution Avenue
Baton Rouge, LA 70808
225-924-6566
embassysuites1.hilton.com

Baton Rouge Marriott

Alla rum på Rouge Marriott Baton har luftkonditionering och är utrustade med kabel-tv med premium-kanaler, trådlös höghastighetsanslutning till Internet, och två telefoner med röstbrevlåda. På hotellet finns en på plats café, en på plats lobbybar, en utomhuspool, en bubbelpool, ett gym och 25 mötesrum med 20.000 kvadratfot total mötesutrymmen.

Baton Rouge Marriott
5500 Hilton Avenue
Baton Rouge, LA 70808
225-924-5000
marriott.com


  

Kommentar