Appalachian Cabins i Tennessee

March 8

Appalachian Cabins i Tennessee


Samtidigt besöka Tennessee, överväga att vistas på en av de många stugor som ligger i området Appalachians av Smoky Mountains. Och erbjuder boende för små och stora grupper, kommer besökarna att hitta en stuga som passar deras behov. Fin utsikt över bergen, bevarad natur och djurliv finns att njuta av.

Dogwood Cabins at Trillium Cove

De Dogwood Cabins at Trillium Cove erbjuder en-, två-, tre- och fyra sovrum hytter. Stugorna är inbäddat i Appalacherna och komma med bekvämligheter som eldstäder, färg-TV, jacuzzi och fullt utrustade kök. Du kan koppla av med fin utsikt över bergen, vattenfall och bäckar. Beläget nära den stora Smokey Mountain National Park, kan besökarna njuta av utomhusaktiviteter såsom promenader, ridning och golf.

Dogwood Cabins at Trillium Cove

101 Målad Trillium Way

Townsend, TN 37882

888-448-9054

dogwoodcabins.com

Bevara Resort

Bevara Resort, som ligger i Appalacherna, erbjuder stugor som kan rymma par till stora grupper. En till 12-rummet hytter finns tillgängliga. Gästerna kan förvänta sig att njuta av bubbelpooler, kolgrillade, eldstäder och fotboll. Ligger på grund finns en pool, paviljong, bröllop kapell och ett träningspass rum. I närheten ligger Cade Cove som erbjuder besökarna bevarade natur och djurliv.

Bevara Resort

3031 Hickory Ridge

Sevierville, TN 37862

865-934-1370

thepreserveresort.com

Mountain Lake Wilderness Resort

Mountain Lake Wilderness Resort erbjuder tre olika sjö hytter på Watuga Lake i Appalacherna. Stugorna ligger inom gångavstånd från varandra. Bekvämligheterna inkluderar sängkläder, köksmaskiner och tillgång till sjön med båt glider. Varje stuga kan rymma upp till 26 personer vilket gör det en bra plats för släktträffar, kyrka och skidgrupper. Närliggande aktiviteter inkluderar Butler Museum, Watuga Dam och rekreationsområde och Watuga Kayak Tours och Outfitters.

MountainLake Wilderness Resort

168 Vildmarksleden

Butler, TN 37640

800-381-6751

mountainlakewilderness.com


  

Kommentar