Hur man skär jordgubbar i Fancy sätt att dekorera tårtor och pajer

April 13

Hur man skär jordgubbar i Fancy sätt att dekorera tårtor och pajer


Kan någon motstå knubbig, saftiga jordgubbar på sin topp på mognad? Färska jordgubbar göra en enkel, läcker behandling på egen hand, men skär dem och dekorera tårtor eller pajer med dem, och en läcker dessert blir ännu bättre. Det finns många tekniker för att skära jordgubbar i fina sätt att använda till garnering desserter. Här är några favoriter.

Instruktioner

1 Skölj jordgubbar med vatten och försiktigt torka var och en med en pappershandduk.

2 Lämna skaftet på varje jordgubbe och skiva tip från motsatta änden. Rista insidan av varje jordgubbe ut. Skiva jordgubbarna fyra gånger mot slutet - men inte skära hela vägen - att göra en ros.

3 Håll varje jordgubbe i handen, sedan ta den andra handen och ta tag i skaftet. Rotera skaftet och handen håller jordgubbe i motsatta riktningar för att ta bort stammen och skrovet från varje jordgubbe.

4 Gör en tunn skiva i varje jordgubbe från strax under där stammen var till botten av jordgubbar, men utan att skära hela vägen igenom. Fortsätta processen hela vägen runt varje jordgubbe.

5 Sprid bitarna isär för att göra jordgubbe "fans."

6 Placera jordgubbarna på deras sida och skiva var och en i den korta riktningen hela vägen genom att göra tunna skivor. Fortsätt skära varje jordgubbe hela vägen tills du har mycket tunna strimlor att dekorera en tårta eller paj.

7 Skiva jordgubbarna direkt i mitten, sedan placera varje halv nedåt på en skärbräda. Skär varje jordgubbe på mitten igen för att göra håll, för en enkel garnering.


  

Kommentar