Hur man hyra en ATV i Florida

December 21

Oavsett om du bor i Florida eller är på semester, kan du och dina vänner vill hyra en all-terrain fordon. Dessa kan avnjutas ute på stränderna liksom i vildmarken. Du kan även köra ut dem på den öppna vägen. Det finns flera typer av ATV och buggys som du kan hyra i hela staten. Här är några ställen du bör kontakta när man ser att hyra en ATV i Florida.

Instruktioner

1 Logga in på Eagle Rider motorcykel Rental USA webbsida. Även om företaget är känt för att hyra motorcyklar, de också hyra ut flera typer av ATV. Klicka på "Platser" länk hittades högst upp på hemsidan. Detta tar dig till en karta över USA. Placera markören över delstaten Florida. En ruta visas med kontaktuppgifter för de tre olika Eagle Rider platser i staten. Eagle Rider föreslår kontakt varje plats att lära sig vilka ATV du kan hyra.

2 Gå på en tur med den stora utomhus ATV Club. Detta är idealiskt för någon som aldrig har kört en ATV innan. Från hemsidan, klicka på fliken "Tours" till vänster på skärmen. Du kommer då att se ett flygblad för en tre-och-en-halv och fem och en halv timmars rundtur. Ingår på flygblad är priset och kontaktuppgifter. Ring 352-223-3309 för att ställa in din tur eller att lära sig mer.

3 Hyr från Fun in the sun bostäder i Daytona Beach. Kul i solen har ATV, fyrhjulingar och cyklar som kan hyras för dagen. När du är på deras hemsida, klicka på "priser & Info" -länken för priser och länken "Kontakt" för tre olika telefonnummer som du ringer för att placera din bokning. Du kan också skicka e-post Kul i solen på [email protected]

Tips

  • Det bästa stället att hyra ATV i Florida är längs Daytona Beach. Du kan promenera längs stranden och hitta flera platser som kommer att hyra ut ATV specifikt för området.

  

Kommentar