Scen makeup idéer för flickor med blå ögon och blek hud

February 15

Scen makeup idéer för flickor med blå ögon och blek hud


Scen makeup kan du uttrycka din kreativitet samtidigt fängslande dem omkring dig. Men trots den fantasifulla aspekt av scenen utseende, är det lätt att falla in i gamla hjulspår med din stil. Varje scen drottning har hittat sig själv söker inspiration från tid till annan. Flickor med blå ögon och blek hud kan fräscha deras makeup genom att spela upp sina unika egenskaper med specifika färger och makeup appliceringstekniker.

känsla Feline

Svart liner ser bra ut på flickor med blå ögon och blek hud, eftersom det skapar en djärv kontrast. Tung svart flytande liner bärs på både övre och nedre franskanten är kännetecknande för den klassiska scenen flicka look. Experimentera med liner genom att ställa upp vid den yttre ögonvrån för att skapa en katt ögon. Detta ser kan göras ännu mer dramatisk med också snärta din liner ner vid den inre ögonvrån för att skapa en swoosh effekt.

Ljusa ögon

Neon ögonskugga är populär scen flickor eftersom det skapar en nyckfull, uppmärksamhet greppa utseende. Skapa en klassisk scen utseende genom att tillämpa matt neonrosa ögonskugga till både övre och undre ögonlocket. Eller, experiment genom att använda en skugga på övre ögonlocket och en annan på nedre ögonlocket. För att göra blå ögon sticker, bypass blå och gröna skuggor. Istället väljer lila som kommer att skapa en levande kontrast. Ett annat bra alternativ för flickor med blå ögon är orange skugga. Eftersom blå och orange är direkt mittemot varandra på färghjulet, detta kombinationsfärgresultat i hög slag kontrast.

Skälla på

Dramatiska ögonfransar är ett måste för alla scen drottning. För att kunna spela upp vad du har, curl dina fransar innan du applicerar ögonmakeup. Applicera därefter en Volumizing mascara. Classic svart mascara är en stapelvara varje scen flicka ska äga, men ljust färgad mascara är ett bra sätt att vara kreativ med ditt utseende. När du verkligen vill amp upp effekterna, gå till lösögonfransar. Om du hittar hela remsor att vara obekväma eller svåra att tillämpa, försök skära dem i hälften. Detta trick gör att du kan få frans effekt du vill med enklare tillämpning.

Blek och nätt

Det mesta av färgen i scenen drottning utseende är fokuserad på ögonen, eftersom de är en av de mest uttrycksfulla delar av ansiktet. Lämna din hud och läppar blek så att dina ögon sticker. Du kan åstadkomma detta genom att bära en blek nyans av foundation med en naken läppstift. Eller ta naken läppen ett steg längre genom att täcka dina läppar med foundation innan en klar glans. Detta kommer att orsaka dina läppar att smälta in med resten av ditt ansikte, så att dina ögon att stå i centrum.


  

Kommentar