Hur får jag min kaka att stanna fuktig?

March 15

Hur får jag min kaka att stanna fuktig?


Recept kommer att berätta hur man skapar en fuktig kaka, men att hålla kakan fuktig efter gräddning är oftast inte finns i ett recept. En fuktig kaka börjar med de rätta ingredienserna i receptet och en kaka som inte är över bakat. Efter kakan bakats det är upp till dig att hålla den fuktig. Vare sig det är för en kaka ordning eller att tjäna på en familjefest, kommer en fuktig kaka hålla dem kommer tillbaka för mer.

Instruktioner

1 Kyla kakan på galler bara tills kakan är inte längre varm vid beröring. Linda in omedelbart i ett lager av plastfolie tills den är redo för att glasera. Om du inte tänker använda kakan för ett par dagar, linda kakan i två lager av plastfolie, följt av ett skikt av aluminiumfolie och placera den i frysen. Tillåt kakor tina i omslag natten på disken innan du äter.

2 Placera en kastrull på spisen, häll sedan i vatten och socker för att göra enkel sirap. Värm på medelvärme och rör ofta tills sockret har löst sig fullständigt. Inte koka. Ta bort från spisen.

3 Applicera en beläggning av den enkla sirapen till toppen av kakan med hjälp av ett bakverk borste. Om du skapar skikt, applicera en beläggning av enkel sirap till toppen av varje skikt före applicering fyllningen för att hålla kakan fuktig.

4 Frost kakan omedelbart efter att den har kylts för att skydda kakan från luften, vilket orsakar den att torka ut snabbt. Se till att det inte finns några delar av kakan kikar ut från glasyr.

5 Placera frostat kakan i en kaka kupol eller kaka lådor omedelbart efter glasyr. Placera hälften av ett äpple i kakan kupol eller låda med tårta. Hålla locket över kakan vid alla tillfällen då det inte serveras.

Tips

  • Använd enkel sirap för att hålla cupcakes fuktig.

  

Kommentar