Hur man ansöker Vinyl till en Soccer Jersey

February 5

Hur man ansöker Vinyl till en Soccer Jersey


Tillämpa vinyl till soccer jersey kan göra din replika skjorta sticker ut från mängden - bokstavligen i vissa fall. Oavsett om du väljer ett namn och trupp nummer att tillämpa på baksidan av tröjan eller en tävling logotyp på ärmen, och om du väljer din favorit spelares namn eller din egen, är billig och är något du kan göra hemma med bara tillämpa vinyl några grundläggande förnödenheter.

Instruktioner

1 Se till att din tröja är ren och strukna. Smuts eller veck kan fastna under vinyl som du ansöker.

2 Lägg din tröja på strykbrädan så att det område du tillämpar vinyl är platt, smidig och behöver inte flyttas när du tillämpar vinyl.

3 Sätt din järn på de hetaste värmefixering, men se till att ångan är inställd på "Off". Låt strykjärnet värms upp.

4 Placera vinyl - uppåt - där du vill ha den. Om det behövs, mäta lämpliga mellanrum mellan bokstäver och siffror med linjal för att se till att vinyl är placerad på rätt sätt. Om du söker ett stort antal dekaler, såsom bokstäver och siffror, kan det vara lättare att tillämpa dem en efter en.

5 Placera papperet över toppen av din vinyl, försiktigt så att inte flytta vinyl ur sitt läge i processen. Papperet hjälper till att hålla varmt järn från smältande vinyl, som inte bara skulle förstöra din jersey men skulle också lämna en varm, klibbig röra på järn.

6 Iron på papperet vinyl. badda försiktigt papperet med järnet utan att alltför mycket tryck. Detta säkerställer att du inte flytta vinyl innan den har en chans att ställa in. Järn för bara några sekunder åt gången.

7 Ställ järnet på ena sidan och lyft långsamt papper. Se till att vinyl har tillämpats på rätt sätt, och att inga kanter fortfarande lyfter. På grund av de olika material som används för att göra fotbollströjor, liksom kvalitetsskillnader mellan olika vinyler, den tid som behövs för att tillämpa dem kommer att ändras varje gång. Om det behövs, byt ut papper och återanvända värme under några sekunder. Det är bättre att vara mer försiktig i detta steg, eftersom överhettning kan det smälta vinyl. Se till att du regelbundet ta bort järn och kontrollera om vinyl har fäst till Jersey.

8 Lämna din tröja för att svalna och vinyl för att ställa in tio minuter.

Tips

  • Förvandla din jersey inifrån och ut när du tvättar den. Detta kan förlänga livslängden på vinyl. Om vinyl startar lossna så småningom, kan du alltid upprepa pressförloppet att försöka reparera den.
  • När du köper din vinyl, se till att du köper rätt storlek för jersey. Till exempel kommer en XL män skjorta sannolikt har större bokstäver än kommer en skjorta för ett litet barn.
  • Leta efter olika vinyler. Du kanske kan få officiella dekaler - men du betalar en premie. Eller så kan du köpa enkla, nonbranded vinyler till ett billigare pris.
  • Var försiktig när du använder järnet. Om du inte är tillräckligt gammal för att använda det, be en vuxen att hjälpa till.

  

Kommentar