Var man får tag Hippie Kläder

October 31

Var man får tag Hippie Kläder


Det finns många alternativ för att hitta hippie kläder, både vintage och nya. Det kan vara mycket roligt att upptäcka vissa fab kläder från slutet av 1960 och början av 1970-talet, särskilt om du gillar shopping. Dessa unika objekt är inte lika sällsynt som en person kanske tror - om du vet var du ska leta och är villiga att sätta i en liten ansträngning.

Funktioner

Ett bra ställe att leta efter retro kläder är sparsamhet butiker. Ibland kan du hitta hippie kläder här och det kommer att vara mycket billig. Välgörenhet sparsamhet butiker som Frälsningsarmén säljer normalt kläder för $ 2 till $ 5. Dessa är platser där baby boomers ta in carloads av gamla kläder när de rengör sina vindar och garderober för att flytta till en lägenhet i Florida. Inte underskatta de baby boomers 'förkärlek för att hålla på saker - de har ofta lådor med saker de bar i high school och college.

Fungera

Återförsäljning butiker kommer att visas under den kategorin i gult sida reklam. Ring butikerna innan resan, eftersom de flesta inte kommer att ha vintage. De som gör kommer typiskt att ha god kvalitet. De kommer också att vara dyrare än sparsamhet butiker eftersom de betalar säljare för retro kläder, antingen direkt eller på en sändning basis.

Betydelse

Kommer att rota försäljningen kommer att ta längre tid än att stoppa in på sparsamhet butiker, eftersom du kan behöva träffa en hel del försäljning för att hitta någon med kläder som är nästan 40 år gammal. Annonser kommer att nämna antikviteter, samlarobjekt, retro eller vintage objekt, eller unikt sätt.

Fastighetsförsäljningar är en bra satsning också. Vanligtvis en egendom försäljning kommer att ha tillhörigheter kvar av en äldre person, men vad du kommer att upptäcka många gånger är att när deras barn flyttat ut, lämnade de saker bakom de inte ville längre, och ingen någonsin fick att göra någonting med Det. Detta kan omfatta alla typer av häftiga slutet av 1960 och början av 1970-talet kläder, samt kostym smycken.

överväganden

Om du kan sy, kanske du vill göra din egen hippie kläder med mönster från lämplig tidsperiod. Mönster kan hittas på sparsamhet butiker och på eBay, och tenderar att vara mycket billig.

Identifiering

Känner du någon som var en tonåring eller ung vuxen under hippie-eran? Gå vidare och fråga om de har någon retro kläder de inte skulle ha något emot parting med. Du kanske kan få några ursprungliga boleros, bonde blusar, klocka botten byxor, höft Huggers, tie-färgade skjortor, fred undertecknar halsband och massor av andra fantastiska saker.

potential

Ebay är en perfekt plats för att hålla utkik efter hippie kläder. Du kan göra sökningar med sökord hippie, ändring, retro, vintage, tie-dye, klocka botten och alla andra som du kanske tänka på. Webbplatsen har en funktion där du kan få varningar när ett nytt objekt listas som passar vad du letar efter. Ebay är ett bra alternativ när du arbetar med en begränsad budget, eftersom med lite flit, kan du få några bra fynd.

Tidsram

Det finns tusentals butiker med webbplatser som säljer vintage hippie kläder, både vintage och helt nya. Att hitta vad du vill har aldrig varit lättare!


  

Kommentar