Hur du väljer en kvinno Våtdräkt

March 19

Hur du väljer en kvinno Våtdräkt


Våtdräkter används för en mängd olika vattenaktiviteter, inklusive surfing, dykning, vindsurfing, triathlon och mer. De är tillverkade av neopren material som ger isolering till kroppen genom att fånga varmt vatten mot huden. Våtdräkter ge skydd från maneter och andra farliga marina livet, att hjälpa till med flytkraft och hydrodynamik samt. Våtdräkter kommer i olika mönster och tjocklek nivåer, och det är viktigt att matcha rätt våtdräkt till den verksamhet som det kommer att användas.

Instruktioner

1 Bestäm vattentemperaturen i vilken våtdräkt kommer att användas. Våtdräkter utvärderas i enlighet med deras tjocklek och tjockare passar ger mer isolering för kallare vatten. Det är viktigt att välja en våtdräkt som är tjock nog för att ge den nödvändiga mängden värme, men inte så tjock att belasta rörelse krävs för att slutföra aktiviteten.

2 Välj stil med våtdräkt du behöver. Mäns och kvinnors våtdräkter kommer i olika stilar, inklusive "shorties" som har korta ärmar för ben och armar, "full längd" som täcker alla armar och ben, "bonde john / Janes" som har en total form, jackor och västar. För kallt vatten dykning, är full täckning bäst.

3 Försök på våtdräkt för rätt passform. Det är viktigt att alltid välja kvinnors mönster eftersom en våtdräkt måste passa tätt mot kroppen för att fungera korrekt. Kvinnors våtdräkter skärs för att passa kvinnors kurvor tätt, så att vatten inte kan fly från dräkten.

4 Välj tillbehör för att göra din våtdräkt. Män och kvinnors huvor, textilväv och handskar är tillgängliga för att ge extra skydd. I kallt vatten eller där det marina livet utgör en fara, är dessa tillbehör som krävs.

5 Välj en jacka eller väst att bära över en våtdräkt för att ge extra värme i kalla vatten. Jackor och väst kan också bäras ensam.

6 Kontrollera sömmar i våtdräkt. Blind sömmar är den nyaste och bästa sättet för våtdräkter konstrueras eftersom denna typ av sömnad inte sätta hål i neopren och bryta förseglingen.

Tips

  • Om vattnet är mindre än 72 grader F, en fullängds våtdräkt krävs vanligtvis för långsiktiga vattenaktiviteter.
  • Kontrollera taggen av våtdräkt för vattentemperaturklassificering. De flesta våtdräkter kommer att berätta vad temperatur de matchar.
  • Välj en våtdräkt som sträcker sig till det för en stramare passform som kommer att pågå längre.
  • En våtdräkt kommer bara skydda dig från hypotermi i vatten ner till en viss temperatur. För kallare vatten, få en torrdräkt.

  

Kommentar