Hotell i närheten Hamersville, Ohio

November 8

Hamersville är en liten stad i södra Ohio Brown County, ungefär en timme öster om sevärdheter i centrala Cincinnati. Friluftstyper som besöker Hamersville är också en timme väster om vandring och lägerverksamhet i Shawnee National Forest. Inga hotell är i Hamersville, men boende finns inom 30 minuter i Batavia och Maysville, Kentucky. Hamersville är tillgängligt via Brown County Airport i Georgetown.

Best Western Mt. Orab Inn

Best Western i Mount Orab, Ohio, är det närmaste boende till Hamersville, cirka 15 minuter bort. Här finns en inomhuspool med bubbelbadkar, både poolen och badkar är uppvärmda. Alla 45 rum är icke-rökare; sex av rummen är sviter med sovvagn soffor. Husdjur mindre än 80 Ibs. kan stanna en extra avgift. Hotellet ligger en 10-minuters bilresa från Grant Lake Wildlife Area. Denna park erbjuder möjligheter till fiske Grant Lake och fågelskådning aktiviteter i det omgivande rekreationsområde. Mount Orab High Street erbjuder matställen inom fem minuter från Best Western.

AmeriStay Hotel and Suites

Beläget i Batavia, är Ameristay Hotel en 30 minuters bilresa från Hamersville. Detta hotell är en 10-minuters bilresa från Eastgate Mall restauranger och butiker i Union Township, via James Rhodes Appalachian Highway. Clermont County Fairgrounds i Owensville, Ohio, som värd County Fair Clermont under sommaren, är också mindre än 10 minuter från Ameristay Hotel. Faciliteter inkluderar en inomhuspool och frukost. Två av hotellets executive-rummen har utsikt över poolen; 12 bubbelpool sviter finns.

French Quarter Inn

Hamersville är ca 30 minuter norr om French Quarter Inn i Maysville, Kentucky; Hotellet ligger på den södra stranden av floden Ohio. Hotellet är en fem minuters promenad från Kentucky Gateway Museum Center, som har konstverk och utställningar av Maysville historia; Utvalda konstverk innehåller bitar från internationella och lokala konstnärer. Downtown Maysville restauranger, såsom O'Rourke Pub och Chandler, är en kort promenad från French Quarter Inn. Hotellets egen restaurang, Tippedores, serverar amerikansk mat i en avslappnad miljö; uteservering sittplatser finns tillgänglig under sommaren. Suites har antik stil möbler - himmelssängar och garderober - och bubbelpooler.

1861 Inn

1861 Inn i Batavia är en 30-minuters bilresa nordväst om Hamersville. Detta familjeägda boende i en viktoriansk stil hem byggdes 1861. Detta Värdshus ger ett vardagsrum med möbler i antik stil och öppen spis, en matsal där frukosten serveras varje morgon och en utomhuspool med soldäck. Några av rummen har privata verandor intill poolområdet. 1861 Inn har tre rum med öppen spis och klo-fot badkar. East Fork State Park är en fem minuters bilresa från värdshuset; denna park underlättar kanot aktiviteter på Harsha sjön och har 32 mil Perimeter Trail, som används för vandring och cykling.


  

Kommentar