Hur konvertera Mäns kvinnors skostorlekar

August 29

Hur konvertera Herr till kvinnors skostorlekar. Det finns några skor som ser bra ut både på män och kvinnor. Och ofta kvinnor inte kan hitta rätt sko i damernas avdelning, särskilt i idrottsskor. Men män och kvinnors skostorlekar är så olika. Om du kan hitta rätt sko för ditt kön i din storlek, kan du räkna ut vilken storlek för att leta efter den i för män gången.

Instruktioner

1 Mät din fot. Du kan antingen gå till någon skoaffär och få dem storlek du eller helt enkelt spåra din shoeless fot på en bit papper. Med ett måttband eller linjal, mäta längden på konturen i inches. Du kan också ta titta i dina skor för storlek.

2 Konvertera män sko storlek kvinnor. Bara subtrahera två storlekar från män storlek. Till exempel, om du bär en storlek 9 i damskor, du skulle sannolikt ha en storlek 7 i männens. Det är en allmän regel och det kan variera beroende på snittet av skon, så prova skorna.

3 Kontrollera guiderna när du inte kan prova på skorna. Olika tillverkare och märken av skor har något olika storleks guider. Om du köper via Internet, leta efter dessa guider på sina webbplatser. Att konvertera de skostorlekar till män från kvinnor, följ guiderna. Om de inte har en, gå med två-storlek regeln. Se till att företaget har en liberal politik för återvändande i fall skorna inte passar.


  

Kommentar