Var man får tag Papper Smycken

March 30

Pappers smycken lådor är viktigt om du öppnar ett företag som handlar med smycken. De är också ovärderligt för att lagra smycken i utrymmen som kan skada trevligare smycken lådor och ger ett bekvämt sätt för dig att leverera smycken till familj och vänner över hela världen. Tyvärr kan de vara svårfångade och svåra att hitta. Med lite bestämning, kan de spåras upp.

Uppkopplad

Toplineoutlet.com bär papper smycken lådor i bulk. Du kan köpa dem 100 vid en tid för ungefär $ 14 och varje låda har en bomulls insats för att hålla dina smycken mildras och i ursprungligt skick.

anpassa dem

Gerald Fried Förpackningar och Display Co. fartyg papper smycken lådor nationellt i mängder från en låda till flera hundra. För en extra avgift, kommer de att prägla företagets logotyp på varje ruta så att kunder av dina smycken butik kommer att ha dina kontaktuppgifter tryckt direkt på förpackningen.

Gör dem

Göra papper smycken lådor är en stor hantverk för barn. Använd gamla skokartonger eller äggkartonger. Täck lådor eller kartonger med omslagspapper eller måla dem och försköna dem med strass eller ädelstenar. Du kan enkelt lagra halsband eller armband i dessa sluga små lådor.

paperie

De flesta specialpappers butiker eller presentbutiker bära pappers smycken lådor, ofta i olika färger. Wrap pappers smycken lådor med omslagspapper eller slips med ett band för att ge som en gåva. Dessa typer av papper smycken lådor kan komma i flera utföranden, men vanligtvis kostar mer än alternativen ovan.


  

Kommentar